HR Specialisten

Heb je (tijdelijk) te veel werk en te weinig capaciteit op de personeelsadministratie? Optimo Staffing heeft ervaren personeelsadministrateurs in huis, die op korte termijn inzetbaar zijn. Al onze ervaren professionals werken dagelijks in allerlei HR omgevingen. Afhankelijk van wat nodig is, ondersteunt Optimo Staffing je tijdelijk of op structurele basis.

Salaris Specialisten

De continuïteit op de salarisadministratie is van groot belang. Als jouw salarisadministrateur uitvalt of vertrekt, wil je gauw een oplossing hebben. Detachering via Optimo Staffing biedt uitkomst. Onze specialisten kunnen snel bij jou aan de slag en brengen naast de helpende hand, een flinke dosis ervaring met zich mee.

Financiële Specialisten

Op zoek naar een financiële professional die zich binnen no-time processen eigen maakt en de afdeling opgelucht laat ademhalen door de helpende hand te bieden? Onze specialisten hebben al veel financiële keukens gezien en kunnen niet alleen snel tijdelijk het overtallige werk oppakken, maar ook het team voorzien van frisse kennis.

Marketing Specialisten

Tijdelijke behoefte aan (nieuwe) kennis en ervaring op de werkvloer? Of is ondersteuning bij een bepaald project gewenst? Welke reden er ook is, Optimo Staffing biedt ondersteuning op de marketingafdeling door het detachering van ervaren professionals op het gebied van marketing.

Sales Specialisten

Sales Specialisten met een rugzak vol ervaring zijn lastig te vinden en aan je te binden. Deze professionals krijgen energie van nieuwe uitdagingen, en zoeken deze graag op. Bij Optimo Staffing zitten ze in de Detachering op de juiste plek, en is jouw vraagstuk datgene waar zij energie van krijgen. 

Kennis, ervaring & flexibiliteit VINK_Z

Een gedetacheerde medewerker vangt niet alleen het vele werk op, je haalt met hen ook frisse kennis en mensen in huis die al veel bedrijven van binnen hebben gezien. Het is een kans om iemand kritisch naar jouw afdeling en bijbehorende processen te laten kijken. Daarnaast beschikken medewerkers op detacheringsbasis over een netwerk van eigen collega’s met andere specialiteiten. Loopt jouw medewerker op detacheringsbasis ergens tegenaan? Dan weet zijn of haar collega vaak de oplossing. 

Continuïteit borgen VINK_Z

Detachering geeft zekerheid. Je hebt geen werkgeversverantwoordelijkheden. Wanneer de gedetacheerde medewerker ziek is, kan een detacheringspartij meedenken in de vervanging daarvan. Bovendien zit je nergens aan vast, want detachering kan al vanaf acht uur per week tot fulltime. Tijdelijk bij een verlof of verzuim. Eenmalig bij hectische tijden of structureel bij terugkomende periodes. Zo ben je verzekerd van continuïteit op afdeling.