AFAS Koppelingen

Onze AFAS Consultants bouwen koppelingen tussen AFAS Profit en jouw andere systemen. Je hoeft dan geen data uit verschillende bronnen te halen; alle actuele gegevens zijn te vinden op één plek. Vertel onze consultants wat jouw wensen zijn en hoe jouw ideale processen eruitzien. Zij doen de rest!

Data in één overzicht

Met één druk op de knop alle nodige data bij de hand hebben. Dat is wat jij wilt! Onze consultants richten jouw AFAS Profit koppeling en rapportages zo in, dat jij alle databronnen optimaal kunt benutten.

Get Connector en Update Connector

AFAS gebruikt een ‘vertaler’ om Profit te laten praten met andere softwarepakketten. De ‘Get Connector’ haalt gegevens uit AFAS Profit, en de ‘Update Connector’ werkt gegevens bij in AFAS Profit. Onze consultants zijn volledig thuis in de materie en weten hier raad mee.

Uitgelicht:
Koppeling Active Directory
en AFAS Profit

Het aanmaken van gebruikers is een tijdrovende taak, vrijwel alle medewerkers hebben een gebruikersaccount nodig. Hoe groter de organisatie, hoe meer tijd het kost. Optimo kan het jou makkelijk maken door automatisch gebruikers aan te maken op basis van het medewerkersbestand in AFAS Profit.

Meer over de koppeling
veranderingen

Uitgelicht:
Koppeling ONS Nedap en AFAS

Koppel ONS Nedap en AFAS Profit zodat de inzet van uren en mutaties nog maar op 1 plek worden geregistreerd. De koppeling ONS Nedap en AFAS Profit betekent minder administratieve handelingen, meer overzicht, geen fouten, verloning van uren en salarisverwerking meer in eigen hand en kostenbesparing.

Meer over de koppeling
Sutfene

Uitgelicht:
Koppeling Arbo Unie en AFAS

Laat automatisch de documenten van de bedrijfsarts in AFAS Profit terechtkomen met onze Arbo Unie & AFAS koppeling. Dit levert je tijdwinst en continuïteit op, en voorkomt menselijke fouten.

Meer over de koppeling
Koppeling Arbo

Even kennismaken?

Bekijk onze specialisten in AFAS Profit koppelingen. Heb je een vraag aan één van de consultants? Stel ze gerust via hun contactformulier.

Bekijk specialisten
Koppelingen