AFAS Koppelingen

Een koppeling laat AFAS Profit en andere software als het ware met elkaar praten. Denk hierbij aan NAW-systemen, websites, roostersystemen, webshops en klantenservice. In dit geval zullen de systemen met elkaar moeten synchroniseren en kan de data veilig in en uit Profit stromen.

 

Een eenmalige dataconversie is daarbij niet voldoende. Met een stukje techniek kan Optimo een koppeling bouwen tussen jouw systemen zodat jij altijd over de meest actuele gegevens beschikt. Een koppeling tussen systemen kan ook voor een betere beveiliging van jouw organisatie zorgen. Zo maken onze specialisten koppelingen waarmee mensen die uit dienst zijn getreden automatisch niet meer kunnen inloggen in jouw Windows-omgeving.

Overzicht door rapportages PIJL_Z

Wanneer jouw organisatie gebruik maakt van verschillende systemen en koppelingen, dan wil jij natuurlijk één plek waar jij alle data kunt vinden. Optimo helpt jou bij je rapportagevraagstukken door het ontsluiten van al jouw data richting rapportages en analyses (met behulp van Microsoft-tooling). Het voordeel hiervan is dat jij daardoor niet meer afhankelijk bent van allerlei rapportagetools binnen verschillende systemen. Je krijgt met één druk op de knop een overzicht van alle data die jij op dat moment nodig hebt.

Door koppelingen en rapportages te combineren, leg jij een duidelijke structuur aan in je data waardoor je deze optimaal kunt benutten. En wil je eenmalig data migreren van oude software naar AFAS Profit? Dan hebben wij speciale teams gespecialiseerd in dataconversie in huis.

Meer over dataconversie

Hoe werken wij? PIJL_Z

AFAS maakt haar software als het ware ‘verstaanbaar’ door middel van de Get Connector en de Update Connector. De Get Connector haalt gegevens uit AFAS Profit en de Update Connector maakt het mogelijk om gegevens te updaten in AFAS Profit. Wij begrijpen dat je niet dagelijks te maken hebt met deze technische zaken. De specialisten van Optimo richten de Get Connectoren en Update Connectoren op maat voor je in en houden daarbij de authenticatie van de koppelingen in de gaten. Zo ben jij zeker van een veilige in- en uitstroom van gegevens. Wil je zelf met koppelingen aan de slag? Dan ondersteunen wij je door de procedures inzichtelijk te maken en geven wij je advies bij alle keuzes die op je bordje komen bij het maken van koppelingen.

 

Optimo kent veel verschillende systemen en begrijpt wat er binnen jouw organisatie met de data gebeurt. Hierdoor kunnen wij voor iedere organisatie maatwerk leveren. Al jouw processen kunnen op deze manier worden geautomatiseerd en een medewerker hoeft nooit meer dezelfde informatie in meerdere systemen in te voeren.

Onze specialisten