Zorg

Processen in de zorg moeten tot in de puntjes op orde zijn. Alles draait om de patiënten, cliënten én de medewerkers die zorg verlenen. Aan de ondersteunende processen wil je niet teveel tijd verliezen.

Bouw

Variërende werktijden, verschillende contracten en een gemiddeld hoger ziekteverzuim veroorzaken een flinke werkdruk op de salaris- en personeelsadministratie. Onze AFAS specialisten helpen je die druk weg te automatiseren in AFAS Profit.

Onderwijs

Mensen in het onderwijs willen bezig zijn met hun vak: leerlingen opleiden. Door overheidsbezuinigingen en krimpgebieden moeten onderwijsinstellingen efficiënter met beschikbare middelen omgaan. Optimo helpt hierbij door bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en te optimaliseren.

Retail

Gebruikersvriendelijke processen voor jouw klanten én medewerkers bepalen het succes van jouw handel. Onze specialisten stemmen AFAS Profit af op jouw behoeften, en integreren dit met andere belangrijke systemen zoals jouw kassasysteem.

Horeca

Door onregelmatige werktijden, variërende arbeidscontracten en aparte systemen voor de kassa, inkoop en urenregistratie kost de administratie jou veel tijd. Onze AFAS specialisten automatiseren deze administratieve processen, zodat jij tijd hebt voor de gasten.

Zakelijke dienstverlening

Van een zakelijke dienstverlener verwacht men dat alle processen op orde zijn. Onze AFAS specialisten helpen je hierbij, door jouw processen efficiënt te automatiseren in AFAS Profit. Van HRM en payroll tot klantadministratie.