Zorg & Welzijn

De kernprocessen binnen ziekenhuizen, verpleeghuizen, verzorgingstehuizen en andere instellingen in de zorg moeten tot in de puntjes op orde zijn. Tenslotte draait alles om de zorg aan patiënt, de cliënt én om de medewerkers die zorg verlenen. Zorgen om de ondersteunende processen, zoals de salaris- en personeelsadministratie en de administratie, daarop zit je als zorgaanbieder niet te wachten. Door deze processen op de juiste manier te automatiseren is er veel rendement te behalen. AFAS Profit is al jaren een beproefd softwarepakket voor de zorg. Optimo helpt je het beste voor jouw organisatie uit het pakket te halen, en processen nog verder te optimaliseren. 

Meer over Zorg & Welzijn

Bouw & Industrie

Grote aantallen medewerkers, variërende werktijden, veel verschillende soorten contracten, cao’s met de nodige dynamiek en een gemiddeld hoger ziekteverzuim dan in andere sectoren: de HRM-afdeling van een bouw- of productiebedrijf heeft met veel uitdagingen te maken. De salaris- en personeelsadministratie van bedrijven in de bouw en industrie kan behoorlijk onder druk staan. Hoe prettig is het dan als de administratieve processen optimaal geautomatiseerd zijn. AFAS Profit is helemaal voorbereid op die taak. Optimo helpt jouw team bovendien het beste uit het pakket te halen. Signaleert wanneer processen nog eenvoudiger kunnen en richten dat voor je in. 

Meer over Bouw, Handel & Industrie

Zakelijke dienstverlening

In de zakelijke dienstverlening wil je de administratieve zaken op en top in orde hebben. Dat past bij een organisatie die professionele diensten biedt. Alle processen rondom HRM, Payroll en klantenadministratie moeten van A tot Z kloppen. Optimo helpt bedrijfsprocessen optimaal in te richten en continu te verbeteren. We adviseren en ondersteunen jouw organisatie zodat je alle voordelen uit AFAS Profit haalt en processen steeds makkelijker en efficiënter verlopen. Wij sluiten je bestaande systemen aan op AFAS Profit en laten pakketten op de juiste manier met elkaar communiceren.

Meer over Zakelijke dienstverlening

Onderwijs

Mensen in het onderwijs willen bezig zijn met hun vak. Leerlingen zo goed mogelijk opleiden is daarom de doelstelling. Door overheidsbezuinigingen en krimpgebieden dienen onderwijsinstellingen steeds efficiënter met beschikbare middelen om te gaan. Daarnaast zijn gerichte investeringen in personeel en processen noodzakelijk. Daar kan Optimo, onder het motto “Onderwijs ondernemend maken”, bij helpen. Dit doet Optimo door bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en te optimaliseren.

Meer over Onderwijs

Horeca & Toerisme

De horeca- en toerismewereld draait om gastvrijheid, hard werken en onregelmatige tijden. Met een grote diversiteit aan medewerkers, verschillende arbeidscontracten, een apart urenregistratiesysteem en verschillende systemen voor de kassa, planning en ticketverkoop gaat er een hoop tijd zitten in de administratieve processen. En dat terwijl jij je aandacht het liefste besteedt aan jouw medewerkers en natuurlijk gasten of bezoekers. AFAS Profit automatiseert al jouw administratieve processen in één softwaresysteem. Zo heb jij altijd de meest recente informatie tot je beschikking, zonder dat je verschillende systemen moet raadplegen. Optimo helpt je om het optimale uit jouw pakket te halen en verzorgt de koppeling tussen de AFAS software en andere systemen zoals jouw kassasysteem.

Meer over Horeca & Toerisme

Retail & E-commerce

Of het nu gaat om een warenhuis of een webshop: klantvriendelijkheid is de sleutel naar het succes van retailondernemers. Dit zit hem niet alleen in een vriendelijke medewerker, maar ook in een eenvoudig (online) aankoopproces. Voor de interne organisatie is dit niet anders. De software van AFAS Profit is tot in detail af te stemmen op jouw specifieke behoeften. Optimo zorgt voor de koppelingen met specifieke retail softwaresystemen, zoals jouw kassasysteem en het urenregistratiesysteem, zodat deze pakketten optimaal met elkaar communiceren. 

Meer over Retail & E-commerce