Direct ondersteuning

Snel een salarisadministrateur op afstand nodig, omdat er iemand met verlof gaat of ziek is? Of overweeg je om de salarisadministratie extern te beleggen? Wat je vraagstuk ook is: wij zorgen ervoor dat jouw salarisverwerking draaiende blijft in AFAS Profit.

Salarisadministratie uitbesteden

Flexibel uitbesteden

Een paar extra handen of ogen nodig? Je kunt onze Salaris Specialisten inschakelen voor controles, vragen of verzoeken. Onze specialisten werken op afstand en kunnen hun tijd flexibel indelen. Daardoor zijn ze de hele dag bereikbaar, en kunnen ze snel schakelen.

Flexibel uitbesteden

Outsourcing met ISAE-werkwijze

Behoefte aan strakke processen, waarbij alles tot in de puntjes is vastgelegd? Dan kunnen onze Salaris Specialisten jouw salarisadministratie volledig uit handen nemen volgens de ISAE-werkwijze. Van de maandelijkse oplevering tot aan jaarlijkse controles én het functioneel beheer van AFAS Profit.

Outsourcing ISAE

Blader online de brochure door

In onze brochure hebben wij uitgebreid beschreven welke opties van outsourcing wij voor de salarisadministratie bieden. Lees het op je gemak door!

Bekijk de brochure
Brochure salarisadministratie uitbesteden

1. Direct hulp

Het belangrijkste is dat jouw medewerkers correct en op tijd hun salarissen ontvangen. Daarom zorgen we er hoe dan ook eerst voor dat de salarisverwerking draaiende blijft.

2. De oplossing

Vervolgens kijken we welke situatie voor jou gewenst is: wil je flexibele ondersteuning, of wil je de salarisadministratie volledig aan ons overlaten? Jij bepaalt!

3. Begeleiding

Onze Transitie Consultants begeleiden jou naar de nieuwe situatie. Zij stippelen de route uit en houden koers als ‘regisseur’: zij houden overzicht in hectische periodes.

Plan een adviesgesprek in

Accountmanager Sander heeft al veel organisaties geholpen met de juiste manier van salarisadministratie uitbesteden. Vraag een adviesgesprek aan via ons contactformulier!

Contact met Sander
Accountmanager Sander

Maak kennis met het team

Benieuwd welke salarisadministrateur jou gaat helpen?
Bekijk onze specialisten!