AFAS Functioneel Beheer

Updates, wijzigingen in de wet, wensen vanuit de organisatie: als je de kwaliteit van je software wilt behouden moet je er bovenop zitten! Niet iedere organisatie heeft deze kennis in huis. En heb je wel de luxe van een eigen Applicatiebeheerder? Dan is het een flinke klus voor deze collega om alle veranderingen bij te benen. Onze Functioneel Beheerders helpen! Van een vaste dag per week bij jou op kantoor, tot een eenmalige opdracht op afstand: zij zorgen ervoor dat jouw AFAS software optimaal presteert.

AFAS Autorisatiebeheer

Het beheer van de autorisatietool is een verantwoordelijke taak. Je wilt voorkomen dat gevoelige of persoonlijke informatie beschikbaar is voor alle collega’s. Onze AFAS specialisten hebben actuele kennis van de autorisatietool. Dit scheelt jou veel tijd én je voorkomt onbedoelde fouten. Ook accountants zijn positief over het extern beleggen van autorisatie; zo kunnen ze vaststellen dat niemand intern kan frauderen.

AFAS Consultancy

Onze Functioneel Beheerders zijn experts in het onderhoud en beheer van AFAS Profit. Gaat jouw vraagstuk verder dan dat, bijvoorbeeld over de inrichting of optimalisaties? Dan is AFAS Consultancy iets voor jou. Onze Consultants hebben kennis van het vak én de software. Ze helpen je bij de keuzes die je moet maken, en richten de software vlekkeloos voor je in! Zo werk je efficiënter en past de software precies bij de wensen van jouw organisatie. Lees meer over AFAS Consultancy.

Neem contact met ons op

Wil jij gebruikmaken van onze diepgaande kennis als AFAS Partner? We gaan graag met je in gesprek hoe we jouw organisatie verder kunnen helpen met het functioneel beheer van de AFAS software. Neem contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden!