HR administratie

Onze HR Specialisten ondersteunen jouw HR-afdeling bij tijdelijk of terugkerend capaciteit te kort. Zij pakken jouw HRM projecten vlot op en brengen naast een helpende hand ook een frisse blik mee.

Loonadministratie

Wanneer jouw salarisadministrateur uitvalt of vertrekt, wil je gauw een oplossing hebben. Onze Payroll Specialisten draaien soepel met jouw salarisverwerking mee en nemen de administratieve druk uit handen.

Financiële administratie

Op zoek naar een Finance Professional die de afdeling opgelucht laat ademhalen door de helpende hand te bieden? Onze Finance Specialisten werken vlot jouw overtollige werk weg én kijken met een scherpe blik waar de processen beter kunnen.

Marketing

Wil je kennis van een specialist invliegen, of heb je ondersteuning nodig bij een bepaald marketingproject? Welke reden dan ook, onze Marketing Specialisten komen jouw marketingafdeling versterken met hun frisse blik en enthousiasme.

Sales

Sales Specialisten zijn lastig te vinden en aan je te binden. Zij zoeken namelijk graag nieuwe uitdagingen op. In onze detachering zitten ze op de juiste plek, en krijgen ze energie van jouw vraagstuk.

Kennis in huis halen

Onze medewerkers vangen niet alleen werk op, ze kijken ook met een frisse blik naar jouw processen. Tevens hebben ze een netwerk van collega’s met andere specialiteiten waar jij ondertussen van profiteert!

Team Detachering

Alvast kennismaken met de specialisten die jouw afdeling komen versterken? Bekijk hun profielen op de specialistenpagina!

Bekijk specialisten