HR- & Salaris Specialisten

Heb je (tijdelijk) te veel werk en te weinig capaciteit op de salarisadministratie of personeelsadministratie? Optimo heeft salaris- en personeelsadministrateurs in huis, die op korte termijn inzetbaar zijn. Al onze specialisten werken dagelijks met de AFAS software. Afhankelijk van wat nodig is, ondersteunt Optimo je tijdelijk of op structurele basis.

Financiële Specialisten

Op zoek naar een finance professional die zich binnen no-time financiële processen eigen maakt en de afdeling opgelucht laat ademhalen door de helpende hand te bieden? Onze specialisten hebben al veel financiële keukens gezien en kunnen niet alleen snel tijdelijk het overtallige werk oppakken, maar ook het team voorzien van frisse kennis.

Functioneel beheerders

Heb je voor een dag of voor langere tijd een functioneel beheerder nodig? Of wil je extra expertise in huis halen voor onderhoud en het beheren van de processen? De specialisten van Optimo zijn snel in te zetten via detachering, van enkele uren per week tot fulltime. Wij werken dagelijks met AFAS Profit. Inwerken is daarom niet nodig, wij kunnen direct aan de slag.

Kennis, ervaring & flexibiliteit VINK_Z

Jij regelt een werkplek, wij gaan aan de slag! Onze medewerkers hebben 3 tot 10 jaar werkervaring met AFAS Profit, waardoor zij helemaal thuis zijn in hun vakgebied. De gedetacheerde medewerkers van Optimo zijn van 8 uur per jaar tot 40 uur in de week in te zetten. Bij detachering nemen wij desgewenst het totale proces over, of een deel daarvan.

Continuïteit borgen VINK_Z

Door de inzet van detachering ben je er zeker van dat jouw bedrijfsprocessen blijven doorlopen, zonder vervelende verassingen. Om continuïteit te borgen, leggen onze gedetacheerde medewerkers elke periode hun doorgevoerde wijzigingen vast in de werkbeschrijvingen van AFAS Profit. Zo garanderen wij dat alle werkzaamheden inzichtelijk blijven.

Training on the job VINK_Z

Met detachering haal je niet alleen extra handjes in huis, onze specialisten zitten ook vol goede ideeën voor optimalisaties. Doordat zij ingezet worden bij afwisselende opdrachtgevers, krijgen zij een kijkje in verschillende keukens. Met hun ervaring en enthousiasme inspireren zij jou graag om het optimale uit jouw processen te halen met AFAS Profit.