Salaris- of personeels- administrateurs

Heb je (tijdelijk) te veel werk en te weinig capaciteit op de salarisadministratie of personeelsadministratie? Optimo heeft salaris- en personeelsadministrateurs in huis, die op korte termijn inzetbaar zijn. Al onze specialisten werken dagelijks met de AFAS software. Afhankelijk van wat nodig is, ondersteunt Optimo je tijdelijk of op structurele basis.

Functioneel beheerders

Heb je voor een dag of voor langere tijd een functioneel beheerder nodig? Of wil je extra expertise in huis halen voor onderhoud en het beheren van de processen? De specialisten van Optimo zijn snel in te zetten via detachering, van enkele uren per week tot fulltime. Wij werken dagelijks met AFAS Profit. Inwerken is daarom niet nodig, wij kunnen direct aan de slag.

HR-adviseurs

Behoefte aan ondersteuning en advies op het gebied van personeelsbeleid? Onze HR-adviseurs houden zich dagelijks bezig met alle facetten van personeelsmanagement: van werving en selectie tot beoordeling, promotie en ontslag. Zo heb jij in een handomdraai diverse rapportages over ziekteverzuim, formatie, kern- en stuurgetallen.

Kennis, ervaring & flexibiliteit

Op jouw kantoor hoef je alleen een werkplek te regelen en wij kunnen aan de slag. Inwerken is niet nodig! Onze medewerkers gaan zelfstandig te werk, zonder dat jij er nog veel omkijken naar hebt. Onze medewerkers hebben 3 tot 10 jaar werkervaring met AFAS Profit, waardoor zij helemaal thuis zijn in hun vakgebied. Ze weten van aanpakken en gaan geen uitdagingen uit de weg. De gedetacheerde medewerkers van Optimo zijn van 8 uur per jaar tot 40 uur in de week in te zetten. Bij het detacheren nemen wij desgewenst het totale proces of een deel daarvan van je over en we werken daarbij altijd op jouw eigen AFAS software-omgeving.

Continuïteit borgen

Door gebruik te maken van detachering ben je er altijd zeker van dat jouw bedrijfsprocessen blijven doorlopen, zonder dat je tegen verrassingen aanloopt. Onze salaris- en personeelsadministrateurs, functioneel beheerders en HR-adviseurs zorgen voor een soepel verloop van alle processen op basis van de modules van AFAS Profit. Zo heeft jouw organisatie hier geen omkijken meer naar. Om continuïteit te borgen voor de toekomst leggen wij tijdens elke periode de wijzigingen in de werkbeschrijvingen van AFAS Profit vast. Zo garanderen wij dat alle werkzaamheden inzichtelijk blijven.

Training on the job

Training on the job is een intensieve vorm van begeleiding. Op een persoonlijke manier werken aan verdere ontwikkeling van vaardigheden en kwaliteiten. De training vindt plaats op jouw eigen werkplek, waarbij jij op sleeptouw wordt genomen om extra kennis op te doen omtrent AFAS Profit. Onze specialisten laten zien hoe het proces werkt en dat het belangrijk is om de vraag achter de vraag te herleiden. Zo werk je het meest efficiënt en kunnen de processen op de juiste manier worden ingericht en worden onderhouden.