Ervaren professionals

Ondersteuning nodig op de HR, Payroll, Finance, Marketing of Sales afdeling? Onze ervaren professionals hebben een kijkje genomen in vele keukens en brengen een schatkist aan ervaring met zich mee. Een waardevolle informatiebron waar jij en jouw medewerkers uit kunnen putten! Naast dat onze specialisten tijdelijk bijspringen, slaan zij een verdiepingsslag door hun kennis en kunde toe te passen op jouw afdeling.

Startend talent

Iedere organisatie zoekt tegenwoordig jong talent. Een schaars goed, want het vinden van een medewerker met de juiste competenties én mindset is bijzonder lastig. Optimo Talent haalt de krenten uit de pap, leidt de talenten op en voorziet hen van persoonlijke coaching. Wij dragen het werkgeverschap, de voordelen zijn voor jou. Wij hebben starters op het gebied van HR, Finance, Payroll, Marketing en Sales in huis.

Over Optimo Staffing

Optimo Staffing vormt samen met Optimo Talent de detacheringstak van Optimo Groep. Optimo Groep optimaliseert de interne bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers. Het bieden van ondersteuning op de afdeling HR, Finance, Payroll, Marketing en Sales is daar onderdeel van. Zo zijn wij een one-stop-shop met een groot team aan ervaren professionals en startend talent die jouw afdelingen kunnen ondersteunen. Bekijk onze vacaturesite voor de detachering hier.