Wij zijn Optimo!

Met een team gedreven specialisten ondersteunen wij onze klanten bij hun interne bedrijfsprocessen. Dat doen wij met consultanty op het gebied van AFAS Profit, outsourcing van de HR- en salarisadministratie en detachering van HR, finance en payroll specialisten. Wij zijn opgericht in 2014 en bedienen klanten door heel Nederland. Onze thuishaven is Amersfoort, naast het centraal station.

 

bekijk video

Onze missie

Bij Optimo zijn we bevlogen verbeteraars. Iedere dag weer maken we indruk op klanten en hun medewerkers. Hiervoor komen we graag ons bed uit!

 

Onze visie

Met onze integrale aanpak helpen de Optimo vakspecialisten het maximale uit de backoffice te halen.

 

Onze bedrijfscultuur

Optimo is een groep van ondernemende, eerlijke en onafhankelijke mensen. Onze gedeelde doelen, waarden en normen zijn daarbij het bindmiddel. Samen gaan we geen enkele uitdaging uit de weg!

 

Onze ambitie

 

In 2025 zijn we de toonaangevende partner voor het duurzaam optimaliseren van de backoffice van organisaties in Nederland. Dankzij ons samenspel van vakspecialisten en diensten zijn we uniek in de markt.

 

We gaan lange termijn relaties aan met onze klanten en komen met echte oplossingen die impact maken.

Onze kernwaarden

Bevlogen, Beweging en Samen zijn onze kernwaarden. Kun jij je daar wel in vinden? Kom werken bij Optimo! Bekijk onze vacatures.

 

Bevlogen
Wij werken altijd met enthousiasme, creativiteit en positiviteit. Bij Optimo zijn we goed in wat we doen en daar mogen we best trots op zijn! Als er iets beter kan, dan leren we daarvan. We geven elkaar feedback, maar ook complimenten. En successen vieren we natuurlijk samen!

Beweging
Bij Optimo zijn we constant in beweging. Want alleen zo kunnen we verder groeien. Daarom staan we altijd open voor innovatie en nieuwe ideeën. Uit elke situatie halen we altijd het beste, ook al is dit niet altijd de ideale situatie. Dit maakt ons flexibel en helpt ons de beste oplossingen te vinden voor de klant.

Samen
Door beter samen te werken kunnen we meer leveren dan dat de klant vraagt. Iedereen draagt met zijn kennis bij aan het resultaat van Optimo. Als we iets niet weten dan vragen we dat aan collega’s. Zo helpen we elkaar en gaan we uitdagingen samen aan.

 

Vacatures