Wij zijn Optimo!

Met een team gedreven specialisten ondersteunen wij onze klanten bij hun interne bedrijfsprocessen. Dat doen wij met consultanty op het gebied van AFAS Profit, outsourcing van de HR- en salarisadministratie en detachering van HR, finance en payroll specialisten. Wij zijn opgericht in 2014 en bedienen klanten door heel Nederland. Onze thuishaven is Amersfoort, naast het centraal station.

Onze missie

In 2025 is Optimo toonaangevend binnen Nederland in het leveren van totaaloplossingen voor interne bedrijfsprocessen. Dat is onze ambitie! Dit doel bereiken wij met elkaar: als team, met partners en met onze opdrachtgevers.

Onze visie

Met gevoel voor verandering samen ontwikkelen. Daar staan wij iedere dag voor op. Als iedereen bij en met Optimo het beste eruit wil halen, groeien we tot grote hoogte.

Onze bedrijfscultuur

Optimo is een groep van ondernemende, eerlijke en onafhankelijke mensen. Onze gedeelde doelen, waarden en normen zijn daarbij het bindmiddel. Samen gaan we geen enkele uitdaging uit de weg!

Onze kernwaarden

Vertrouwen, ontwikkelen en gezamenlijkheid zijn onze kernwaarden. Kun jij je daar wel in vinden? Kom werken bij Optimo! Bekijk onze vacatures.