AFAS implementatiebegeleiding

AFAS implementeren binnen jouw organisatie is een grote klus. Ondertussen lopen de reguliere werkzaamheden op de afdelingen door. Daarom bieden onze AFAS Consultants implementatiebegeleiding. Hierdoor kunnen jouw collega’s zorgeloos hun eigen werkzaamheden blijven uitvoeren en lopen processen gewoon door. Je bepaalt zelf de intensiteit van deze implementatiebegeleiding. We kunnen optreden als vraagbaak, meewerkend voorman of projectleider. 

Dataconversie naar AFAS Profit

Bij de implementatie van AFAS hoort ook een datamigratie van jouw oude software naar AFAS Profit. Dit is een vak apart! Als AFAS Implementatiepartner heeft Optimo gelukkig conversiespecialisten in huis die hier dagelijks aan werken! Met een gedetailleerd draaiboek zetten zij alle data veilig en snel over. Benieuwd hoe dit proces werkt? Ontdek meer over de werking van dataconversie en wat onze AFAS specialisten voor jou kunnen betekenen!

Verandermanagement

De overgang naar nieuwe software brengt ook een nieuwe werkwijze met zich mee. Een goede informatievoorziening voor jouw medewerkers is hierbij essentieel en zorgt voor draagvlak. Onze AFAS specialisten kennen precies het implementatietraject. Zo kunnen zij ondersteuning bieden bij de interne communicatie. Zo ontzorgen wij als AFAS Implementatiepartner jouw organisatie.

Detachering

Tijdens het implementatieproces krijg jij naast jouw reguliere werkzaamheden ook nog huiswerk mee. Kom je hierdoor tijd of kennis te kort om de dagelijkse werkzaamheden in jouw organisatie op te vangen? Wij hebben specialisten die tijdelijk de afdelingen HR, salarisadministratie en finance kunnen ondersteunen. Vraag ons naar de mogelijkheden met detachering!

Even kennismaken?

Benieuwd hoe Optimo jou kan helpen als AFAS Implementatiepartner? Of heb je een vraag aan één van de conversiespecialisten? Vraag het gerust via ons contactformulier!

 

NEEM CONTACT MET ONS OP