Outsourcing | Personeelsadministratie uitbesteden

Bij Optimo kun je er zeker van zijn dat jouw personeelsadministratie volledig uit handen wordt genomen, maar dat je er wel grip op houdt. Het is niet een kwestie van ‘jouw gegevens over de schutting gooien en maar zien wat eruit komt’, wij zorgen ervoor dat jij altijd inzichtelijk hebt wat er met je personeelsgegevens gebeurt. Onze specialisten hebben veel kennis en werken altijd volgens het vier-ogenprincipe. Jouw organisatie loopt daardoor altijd een stapje voor op onverwachte ontwikkelingen. Zo worden fouten voorkomen.

Altijd zelf inzicht VINK_Z

Personeelsadministratie heeft betrekking tot alles omtrent het in-, door- en uitstroomproces van een medewerker. Met behulp van een op maat ingericht AFAS personeelsadministratie softwaresysteem krijgt jouw organisatie alles rond dit proces volledig inzichtelijk. Optimo doet dit door binnen de software dashboards, analyses en rapporten in te richten die naadloos aansluiten bij jouw organisatie.

Ondanks het uitbesteden van je HR-administratie heb je altijd inzicht dankzij het geïntegreerde personeelssysteem waarin HR-processen geborgd kunnen worden. Door dit overzicht is jouw organisatie altijd in het bezit van de meest recente stuurcijfers en kunnen werknemers eenvoudig hun actuele gegevens inzien, aanvragen indienen en wijzigingen aanbrengen.

Continuïteit en zekerheid PIJL_Z

Jouw personeelsadministratie uitbesteden bij Optimo zorgt voor continuïteit en zekerheid in jouw HR-proces. Wanneer je zelf je HR-administratie wilt blijven uitvoeren, maar wel verzekerd wilt zijn van een geschikte invaller bij onverwacht verzuim biedt Optimo een back-up service aan. Zoek je een goede personeelsadministrateur die tijdelijk jouw organisatie komt ondersteunen? Kijk dan bij detachering.

Detachering

Personeelsadministratie én salarisadministratie uitbesteden?

Optimo heeft specialisten op het gebied van personeelsadministratie én salarisadministratie in huis.

Daarom kan Optimo jouw volledige HR-afdeling ondersteunen en indien gewenst compleet ontlasten. Onze werkwijze voorkomt handmatig administratief werk en daarmee ook menselijke fouten door beide processen volledig in te richten in AFAS HRM en Payroll software. Hierbij worden onder andere mutaties geautomatiseerd die direct invloed hebben op de salarisverwerking zodat daar geen fouten in kunnen ontstaan. Wanneer zowel de personeelsadministratie als de salarisadministratie bij Optimo liggen, betekent dit dat Optimo aanwezig is vanaf de aanlevering van de gegevens tot aan de loonstrook.

Door deze twee te combineren zal het gehele in-, door- en uitstroomproces gestroomlijnd verlopen.