Zakelijke dienstverlening

Iedereen heeft zijn eigen specialisme. Dat van Optimo is het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Daarnaast nemen wij de zorg over de salaris- en personeelsadministratie uit handen. Met Optimo haal je extra expertise op die gebieden in huis, zodat jouw organisatie zich volledig kan richten op zijn kernactiviteit.

Onze diensten Download de brochures

Zakelijke dienstverlening

In de zakelijke dienstverlening wil je de administratieve zaken op en top in orde hebben. Dat past bij een organisatie die professionele diensten biedt. Alle processen rondom HRM, Payroll en klantenadministratie moeten van A tot Z kloppen. Optimo helpt bedrijfsprocessen optimaal in te richten en continu te verbeteren. We adviseren en ondersteunen jouw organisatie zodat je alle voordelen uit AFAS Profit haalt en processen steeds makkelijker en efficiënter verlopen. Wij sluiten je bestaande systemen aan op AFAS Profit en laten pakketten op de juiste manier met elkaar communiceren.
Met employee self services (ESS) nemen jouw medewerkers zelf een deel van de administratieve HRM-zaken voor hun rekening. En management self services (MSS) geeft jou inzicht, wanneer jij dat wilt en op de manier die jij wenst. Door zoveel mogelijk administratieve taken te automatiseren, kan je organisatie zich richten op zijn kernactiviteit: het bieden van hoogstaande dienstverlening aan jullie klanten.