HR Adviseurs

Loop je tegen vraagstukken aan op het gebied van verzuim, arbeidsvoorwaarden of personeelsbeleid? Onze HR Adviseurs vangen niet alleen werk op, ze kijken ook met een frisse blik naar jouw processen en weten dit slim te automatiseren in AFAS Profit.

HR Administrateurs

Heeft jouw afdeling het tijdelijk extra druk vanwege bijvoorbeeld een verandertraject? Onze HR Administrateurs brengen jouw personeelsadministratie weer op orde en vangen extra werk op waar nodig.

Kennis en opleiding

Onze mensen komen regelmatig bij elkaar om kennis te delen en inspiratie op te doen. Wij bieden hen de mogelijkheid opleidingen te volgen, zodat zij altijd up-to-date kennis kunnen toepassen binnen jouw organisatie.

Flexibel inzetbaar

Je kunt onze HR Specialisten inhuren voor korte en lange termijn, op vaste dagen of projectbasis. Benieuwd naar de opties? Neem vrijblijvend contact op met Jos van der Stelt. Hij licht graag de mogelijkheden toe.

Meer weten?

In onze brochures lees je alles over detachering via Optimo Staffing. Dit hebben we verdeeld in twee brochures: detachering van ervaren professionals en detachering van ambitieuze starters!

Download brochures
Detachering