Wij zijn Optimo

Wij helpen organisaties hun bedrijfsprocessen verbeteren en vereenvoudigen op basis van de AFAS software. Dat doen we met een team van gedreven specialisten, met een gestructureerde aanpak en een dynamische werkwijze. Wij bieden AFAS Consultancy, Outsourcing en Detachering

Wij zijn Optimo

AFAS Partner

Optimo is AFAS Partner en wij kennen alle ins en outs van de AFAS Profit software. Wij zijn als eerste op de hoogte van innovaties, die we vervolgens voor jou inzetten. Wij laten AFAS Profit optimaal werken voor jouw organisatie en geven je eenvoudig inzicht door middel van analyses en dashboards.

AFAS Partner

Onze werkwijze

Jouw bedrijfsprocessen zijn bij ons in goede handen! Wij zijn specialist in de automatisering van bedrijfsprocessen met AFAS Profit. Wat kun je van ons verwachten als partner? Lees er alles over: van intake tot aan te slag gaan.

Onze werkwijze

Klantverhalen

Hoe converteerde Achmea gegevens van 25.000 medewerkers naar AFAS Profit? Waarom heeft Manutan gekozen voor outsourcing? Hoe vangt GSG pieken op met detachering? Lees hoe deze én andere klanten hun doelen hebben bereikt en de samenwerking met Optimo ervaren.

Klantverhalen