AFAS ERP PIJL_Z

De ERP-software van AFAS kent veel mogelijkheden. Daarom is het belangrijk om in kaart te brengen wat je met de AFAS software wil bereiken. AFAS Consultancy kan jou hierbij helpen. Onze AFAS Consultants zijn dagelijks bezig met het inrichten van AFAS Profit. Hierdoor weten zij de juiste vragen te stellen om het optimale uit jouw ERP-pakket te halen. Zij zijn expert in het vertalen van bedrijfsprocessen naar inrichting, implementatie en optimalisatie van een passend ERP-systeem.

AFAS HRM/Payroll PIJL_Z

HRM/Payroll is de enige module uit AFAS Profit die los wordt aangeboden. Een juiste inrichting van de HRM/Payroll software betekent het einde van foutgevoelige, handmatige processen en het begin van een geautomatiseerd systeem. Hierdoor komen jouw uitvoerende taken te vervallen en krijg je focus op een adviserende en controlerende rol. Onze AFAS Consultants denken met je mee om middels de AFAS software jouw personeelsadministratie en salarisadministratie naar een hoger niveau te tillen.

AFAS Koppelingen PIJL_Z

Eén softwaresysteem voor al jouw bedrijfsprocessen zoals AFAS Profit is natuurlijk ideaal. Maar in sommige gevallen is een koppeling met een ander systeem gewenst. Denk aan NAW-systemen, roostersystemen en webshops. Deze systemen moeten makkelijk en snel synchroniseren met de AFAS software. Eenmalige dataconversie is dan niet voldoende. AFAS Consultancy ondersteunt jou in optimale data management. Met een handige koppeling hoeven jouw medewerkers nooit meer dezelfde informatie in meerdere systemen in te voeren.

AFAS Dataconversie PIJL_Z

Datamigratie van jouw huidige softwaresysteem naar AFAS Profit moet met uiterste precisie gebeuren. Ieder systeem heeft zijn eigen invoer- en validatieregels en in geen enkel geval sluiten deze naadloos op elkaar aan. De conversie specialisten van Optimo weten gelukkig raad met een datamigratie plan. Zij hebben oog voor detail en slaan de brug tussen het oude en het nieuwe systeem, waarbij zij de knelpunten vakkundig omzeilen. Met een grondige en gestructureerde aanpak worden al jouw gegevens foutloos overgezet.

Consultancy op afstand PIJL_Z

Tijdens een implementatie- of optimalisatietraject van AFAS Profit, komen er één of meerdere consultants bij jou langs. Samen werken jullie aan de perfecte inrichting, en kun je al jouw vragen aan hen kwijt. Buiten de consultancydagen om, wil je ook ergens terechtkunnen met vragen of incidenten. In dat geval helpen de consultants van de Consultancydesk je op afstand.

Functioneel beheer PIJL_Z

Intelligente software als AFAS Profit moet goed worden onderhouden. Op die manier haal je het maximale uit het systeem. Optimo heeft een team van functioneel beheerders die periodiek bij jou op locatie of op afstand het beheer kunnen uitvoeren. Van de inrichting van de autorisatietool, het fungeren als AFAS-vraagbaak voor je collega’s tot het oplossen van incidenten.

Hoe werken wij?

Met AFAS Consultancy van Optimo maak jij maatwerk van de AFAS software. Van een complete software implementatie, optimalisatie of herinrichting tot functioneel- of applicatiebeheer: de AFAS experts van Optimo kiezen de juiste aanpak. Onze AFAS Consultants zijn oud-functionarissen en weten daardoor als geen ander voor welke beslissingen jij staat. Met hun ervaring en kennis maken zij eenvoudig de vertaalslag tussen jouw interne processen en de AFAS software. De AFAS Consultants hebben verschillende specialismes: zo kunnen wij jou altijd de kennis bieden waar jij naar op zoek bent.