AFAS ERP

De mogelijkheden van de AFAS Profit modules zijn grandioos. Logisch dat je door de bomen het bos niet ziet. Het is dan fijn om te schakelen met een ervaren AFAS Consultant.

AFAS HRM/Payroll

HRM en Payroll zijn vakgebieden waar je inhoudelijke kennis voor nodig hebt. Om de processen goed in te richten, heb je óók kennis van AFAS Profit nodig. Onze gespecialiseerde Consultants hebben het allebei.

AFAS Koppelingen

Gegevens dubbel moeten invoeren in twee systemen, dat is foutgevoelig en tijdrovend. Onze AFAS Consultants kunnen een koppeling bouwen, waardoor data uit bijvoorbeeld jouw roostersysteem rechtstreeks naar AFAS Profit stroomt.

AFAS Dataconversie

Wanneer je over gaat op AFAS Profit, wil je jouw bestaande data het liefst in één keer overzetten. Onze Consultants zorgen dat dit gecontroleerd en veilig gebeurt, zodat er geen gegevens verloren gaan.

Consultancy op afstand

Tijdens een implementatie of optimalisatie heb je regelmatig een AFAS Consultant over de vloer. Maar wat als je tussendoor een vraag hebt die écht niet kan wachten? Dan kun je terecht bij onze Consultancy Desk.

Functioneel beheer

Door nieuwe updates en mogelijkheden, moet je AFAS Profit goed onderhouden. Niet iedereen heeft een Functioneel Beheerder in huis. Een AFAS Consultant komt dan goed van pas om onderhoud te plegen.