Optimo als AFAS Partner

AFAS biedt software met modules voor al jouw afdelingen. Iedere module bevat talloze mogelijkheden om jouw bedrijfsprocessen te automatiseren. Heb je niet de kennis in huis om de software optimaal te laten werken? Geen probleem, Optimo wel! Als gecertificeerd AFAS Partner hebben wij gespecialiseerde AFAS Consultancy teams in Payroll, HR & InSite, ERP, Dataconversie en Koppelingen.

AFAS Consultancy

AFAS Implementatiepartner

Wanneer jouw organisatie de keuze heeft gemaakt voor AFAS Profit is het tijd om AFAS te implementeren. Zoiets doe je niet dagelijks! Het vraagt veel tijd van verschillende teams. Van het vertalen van de interne processen naar efficiënte workflows, tot de inrichting én het migreren van alle bestaande data. Hier is de benodigde implementatiebegeleiding cruciaal voor, en wij bieden deze op elk gewenst niveau. Optimo trekt als AFAS Implementatiepartner graag de kar voor je!

AFAS optimaliseren

Software kun je altijd optimaliseren. Er wijzigen processen binnen jouw organisatie, de wet en regelgeving verandert of AFAS voert updates door. Bij een optimalisatieronde kan Optimo je uitstekend helpen met AFAS Consultancy. Onze gespecialiseerde teams helpen je AFAS Profit te optimaliseren en de beste oplossingen te vinden. Zo benut je alle mogelijkheden en breng je de software inrichting naar een hoger niveau!

AFAS onderhouden

Goede software ontwikkelt zich continu. Maar dit moet je wel zien bij te houden als gebruiker! Wij helpen je hierbij door het functioneel beheer op te pakken. Hoe we dit doen bepaal jij: we werken zowel op afstand als op locatie, op flexibele basis of op vaste dagen. Zo weet jij zeker dat experts voor jou AFAS onderhouden!

AFAS Consultancy op afstand

Bij een prangende vraag wil je liever niet wachten tot er een consultant bij je langs kan komen. Daarom hebben wij een Consultancydesk, voor jouw consultancy op afstand. Deze wordt iedere dag bemand door een team van AFAS specialisten, die raad weten bij al jouw vragen en incidenten.

AFAS dataconversie

Alle data op de juiste plek in één softwarepakket: dat is de wens van iedere gebruiker. Maar hoe je dit aanpakt is voor veel gebruikers een raadsel. Onze conversiespecialisten weten precies hoe ze jouw data veilig in AFAS Profit krijgen bij een implementatietraject. Wil je liever de data opschonen of exporteren uit Profit? Ook daar weten ze raad mee. Bij Optimo kun je terecht voor al je AFAS dataconversie!

AFAS koppelen aan andere systemen

AFAS Profit biedt veel mogelijkheden. Wanneer je toch functionaliteiten mist, kun je daarvoor andere applicaties gebruiken en deze koppelen aan Profit. Met dit soort AFAS koppelingen optimaliseer je jouw werkproces. Je hoeft dan geen data uit verschillende bronnen te halen; alle actuele gegevens zijn te vinden op één plek. Ideaal voor analyses en rapportages!

Blader online de brochure door

Lees in één overzicht alles over hoe we jou kunnen helpen om het allerbeste uit jouw AFAS software te halen met onze AFAS Consultancy diensten.

Bekijk de brochure
AFAS Consultancy