Optimo als AFAS Partner

AFAS biedt software met modules voor al jouw afdelingen. Iedere module bevat talloze mogelijkheden om jouw bedrijfsprocessen te automatiseren. Heb je niet de kennis in huis om de software optimaal te laten werken? Geen probleem, Optimo wel! Als gecertificeerd AFAS Partner hebben wij gespecialiseerde AFAS Consultancy teams in Payroll, HR & InSite, ERP, Dataconversie en Koppelingen.

AFAS Consultancy

AFAS implementeren

Wanneer de keuze van jouw organisatie is gevallen op AFAS Profit, is het tijd voor de implementatie. Zoiets doe je niet dagelijks! Het vraagt veel tijd van verschillende teams. Van het vertalen van de interne processen naar efficiënte workflows, tot de inrichting én het migreren van alle bestaande data. Optimo trekt graag de kar voor je!

AFAS optimaliseren

Software kun je altijd optimaliseren. Er wijzigen processen binnen jouw organisatie, de wet & regelgeving verandert of AFAS voert updates door. Bij een optimalisatieronde kan Optimo je uitstekend helpen met AFAS Consultancy. Zo benut je alle mogelijkheden en trek je de software inrichting naar een hoger niveau!

AFAS onderhoud en beheer

Goede software ontwikkelt zich continu. Maar dit moet je wel zien bij te houden als gebruiker! Wij helpen je hierbij door het functioneel beheer op te pakken. Hoe we dit doen bepaal jij: we werken zowel op afstand als op locatie, op flexibele basis of op vaste dagen.

AFAS hulp op afstand

Bij een prangende vraag wil je liever niet wachten tot er een consultant bij je langs kan komen. Daarom hebben wij een Consultancydesk. Deze wordt iedere dag bemand door een team van AFAS specialisten, die raad weten bij al jouw vragen en incidenten.

AFAS data migreren

Alle data op de juiste plek in één softwarepakket. Dat is de wens van iedere gebruiker. Onze conversiespecialisten weten precies hoe ze jouw data veilig in AFAS Profit krijgen bij een implementatietraject. Wil je liever de data opschonen of exporteren uit Profit? Ook daar weten ze raad mee.

AFAS koppelen aan andere systemen

AFAS Profit biedt veel mogelijkheden. Wanneer je toch functionaliteiten mist, kun je daarvoor andere applicaties gebruiken en deze koppelen aan Profit. Je hoeft dan geen data uit verschillende bronnen te halen; alle actuele gegevens zijn te vinden op één plek. Ideaal voor analyses en rapportages!

Blader online de brochure door

Lees in één overzicht alles over hoe we jou kunnen helpen om het allerbeste uit jouw AFAS software te halen met onze AFAS Consultancy diensten.

Bekijk de brochure
AFAS Consultancy

Automatiseren in tijden van corona

Staat jouw organisatie voor financiële uitdagingen door de coronacrisis? Automatisering met AFAS Profit kan bijdragen aan kostenbesparing. Lees hoe wij jou hulp op afstand kunnen bieden.