Consultancy op afstand abonnement

Door het afnemen van een abonnement kun je altijd de consultants van de Consultancydesk benaderen met vragen en komt er twee keer per jaar een consultant bij jou langs. Deze consultant verdiept zich in jouw AFAS Profit inrichting, brengt de interne processen in kaart en adviseert bij updates. De Consultancydesk heeft op die manier altijd informatie over jouw organisatie om snel van dienst te kunnen zijn.

Nazorg op afstand VINK_Z

Tijdens een implementatie- of optimalisatietraject heb je contact met één of meerdere vaste consultants. Tijdens dit project of na afloop hiervan afloopt, kan het voorkomen dat je tegen vragen aanloopt. Jouw contactpersonen zitten dan soms bij andere opdrachtgevers en hebben niet altijd de ruimte om je meteen van dienst te zijn. Onze Consultancydesk heeft die ruimte wel, leest zich vlot in en schakelt wanneer nodig met collega’s die jou eerst hebben begeleid.

Je kunt het functioneel beheer ook standaard bij de Consultancydesk neerleggen. Zo onderhouden wij jouw autorisatietool en voeren we updates door.

Eenvoudig en snel VINK_Z

Je kunt 24/7 meldingen insturen via onze klantportal wanneer jouw organisatie een abonnement heeft voor Consultancy op afstand. Onze consultants die de consultancydesk bemannen zien deze meldingen binnenkomen, stemmen met jou af of het spoed betreft en pakken op basis van prioritering de vragen, aanpassingen of incidenten op.

Consultancy op locatie PIJL_Z

De AFAS Consultants bij de Consultancydesk hebben veel inkomende vragen en verzoeken te behandelen. Heeft jouw vraagstuk meer tijd nodig dan een dag? Dan komt er in overleg een consultant bij jou langs. Wij hebben consultants gespecialiseerd in alle modules van AFAS Profit, Koppelingen en Dataconversies.

AFAS Consultancy