Optimo als verlengstuk van AFAS

De software van AFAS heeft veel mogelijkheden, maar niet iedere organisatie heeft de kennis in huis om ál deze functionaliteiten efficiënt in te richten. Dan komt Optimo als AFAS expert om de hoek kijken!

Totaaloplossing bij één AFAS Partner

Wij helpen jou bij alle vragen omtrent de AFAS software. Denk aan het inrichten en beheren van de software, dataconversies en koppelingen, het uitbesteden van de salaris- en personeelsadministratie of tijdelijke ondersteuning via detachering. Wij hebben alle specialisten in huis.

Consultancy: AFAS software inrichten en onderhouden

Onze AFAS consultants helpen je om jouw interne processen te vertalen naar efficiënte workflows. Zo haal jij het meeste uit je softwarepakket. Wij helpen je bij de implementatie, optimalisatie, het beheer, dataconversies of bouwen koppelingen met aanvullende systemen!

Salarisadministratie in AFAS uitbesteden

Wij richten niet alleen de processen goed in, we nemen indien gewenst ook de salaris- of personeelsadministratie over. Wij zijn ISAE 3402-gecertificeerd en hebben een strikte werkwijze. Zo zetten wij alles op alles om iedere maand foutloos de loonstroken van jouw medewerkers op te leveren. De Optimo specialisten van Outsourcing ontzorgen jouw salarisadministratie!

Tijdelijk personeel met kennis van AFAS

Kunnen jouw HR, Finance, Payroll, Sales of Marketing afdelingen wel wat extra ondersteuning gebruiken in drukke tijden? Wanneer bijvoorbeeld een medewerker ziek uitvalt, of gedurende een groot project zoals de implementatie van AFAS Profit. Met het team Detachering van Optimo haal je vakspecialisten met kennis en een frisse blik in huis. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste ondersteuning!

Stel ons al je vragen!

Zoek je ondersteuning bij de inrichting of optimalisatie van AFAS Profit? Onze AFAS specialisten zorgen ervoor dat jij het maximale uit je backoffice kunt halen. Als AFAS Partner kunnen wij jou van dienst zijn. Neem contact met ons op voor al je vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Contact

  • Hidden
    Benieuwd hoe we jouw gegevens verwerken? Dit kun je vinden in ons privacybeleid.