Salarisadministratie uitbesteden

Hoeveel tijd en moeite kost de salarisadministratie jouw team elke maand? Optimo ontzorgt en neemt een deel, of het volledige payroll proces van je over. Door het uit handen geven van de loonadministratie krijg je meer tijd om je te focussen op de core business en te doen waar je goed in bent. Wanneer je kiest voor outsourcing van zowel de personeelsadministratie als de salarisadministratie, betekent dit dat Optimo aanwezig is vanaf de aanlevering van de gegevens tot aan de loonstrook.

HR-administratie uitbesteden

Personeelsadministratie kent vele handelingen en omslachtige processen, waardoor het maandelijks veel energie van jouw team vraagt. De specialisten van Optimo houden zich dagelijks bezig met personeelsadministratie van onze klanten binnen uiteenlopende branches. Door de AFAS software efficiënt in te richten kan Optimo ook jouw personeelsadministratie eenvoudig overnemen. Onze HR-specialisten zijn altijd op de hoogte van updates in AFAS Profit en brengen nieuwe mogelijkheden indien gewenst direct bij jou in praktijk.

Functioneel beheer uitbesteden

Een softwaresysteem implementeren is één, het onderhouden een tweede. Wanneer jij jouw bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk wil benutten, is regulier onderhoud cruciaal. Door het uitbesteden van functioneel beheer, leg jij deze zorg in handen van onze AFAS experts. Kleine wijzigingen of groot onderhoud: de functioneel beheerders van Optimo houden jouw AFAS Profit up-to-date op afstand. Wij kennen de AFAS software door en door en weten op welke manier de software het beste voor jouw organisatie werkt.

Liever tijdelijke hulp?

Outsourcing van de salarisadministratie, personeelsadministratie en/of het functioneel beheer scheelt jouw medewerkers veel tijd, maar is niet voor iedere organisatie de oplossing. Je wenst wel ondersteuning, maar dan tijdelijk. Detachering biedt hierbij uitkomst. Optimo heeft doorgewinterde interim salarisadministrateurs, personeelsadministrateurs, HR-adviseurs en functioneel beheerders in dienst die op (zeer) korte termijn inzetbaar zijn. Al onze specialisten hebben kennis van AFAS Profit.