Outsourcing

Medewerkers zijn het belangrijkste in jouw organisatie. Optimo ontzorgt jou door de salarisadministratie, personeelsadministratie en/of het functioneel beheer van jouw AFAS software over te nemen, zodat jij de beschikbare tijd aan jouw medewerkers kunt besteden. Onze HR- en Payrollspecialisten werken dagelijks met AFAS Profit en beschikken altijd over kennis van de laatste HR- en Payrollontwikkelingen.

Ontvang de brochure

Salarisadministratie uitbesteden

Hoeveel tijd en moeite kost de salarisadministratie jouw team elke maand? Optimo ontzorgt en neemt een deel, of het volledige payrollproces van je over. Door het uit handen geven van de loonadministratie krijg je zelf meer tijd om de focus op de core business te leggen en te doen waar je goed in bent. Wanneer je kiest voor outsourcing van zowel de personeelsadministratie als de salarisadministratie, betekent dit dat Optimo aanwezig is vanaf de aanlevering van de gegevens tot aan de loonstrook. Door deze twee te combineren zal het gehele in-, door- en uitstroomproces gestroomlijnd verlopen.

Salarisadministratie uitbesteden

Personeelsadministratie uitbesteden

Personeelsadministratie kenmerkt zich door de vele handelingen en de vaak omslachtige processen waardoor het maandelijks veel energie van jouw team vraagt. De specialisten van Optimo houden zich dagelijks bezig met de personeelsadministratie van onze klanten binnen uiteenlopende branches. Door de software van AFAS efficiënt in te richten kan Optimo ook jouw personeelsadministratie eenvoudig overnemen. De specialisten van Optimo zijn altijd up-to-date van de laatste HR ontwikkelingen en AFAS updates en brengen dat indien gewenst direct bij jou in de praktijk.

Personeelsadministratie uitbesteden

Functioneel beheer uitbesteden

Een softwaresysteem implementeren is één, het onderhouden een tweede. Wanneer jij jouw bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk wilt houden, is regulier onderhoud cruciaal. Kleine wijzigingen of groot onderhoud: de functioneel beheerders van Optimo houden jouw AFAS Profit up-to-date op afstand. Wij kennen de software door en door en weten op welke manier de software het beste voor jouw organisatie werkt.

Functioneel beheer uitbesteden

Tijdelijke hulp op locatie?

Het uitbesteden van de salarisadministratie, personeelsadministratie en/of het functioneel beheer scheelt jouw medewerkers veel tijd, maar is niet voor iedere organisatie de oplossing. Je wenst wel ondersteuning, maar dan tijdelijk. Detachering biedt uitkomst. Optimo heeft doorgewinterde interim salarisadministrateurs en personeelsadministrateurs in dienst die op (zeer) korte termijn inzetbaar zijn. Zo vang jij tijdelijke drukte, ziekte of verlof eenvoudig op en blijft het werk niet liggen.

Detachering