Werken bij Optimo

Optimo is een jong en dynamisch bedrijf, dat sinds de oprichting razendsnel is gegroeid. Dit komt door onze aanpak en werkwijze, maar vooral dankzij onze medewerkers. Wij vinden namelijk graag de juiste nuance tussen hard werken, gezamenlijk resultaten behalen en plezier hebben met elkaar. Waarbij wij ons succes met zijn allen vieren.

Neem contact op met Suzanne

Vacatures bij Optimo

Vacature Financieel administrateur

Met een paar uur op een dag ben jij de held van de financiële afdeling. Jij ondersteunt onze Controller door de financiële administratie weg te werken en houdt zo orde en overzicht. Saai? Integendeel: naast het feit dat jij enthousiast wordt van structuur aanbrengen, ben jij een gezellige aanwinst voor het Optimo team.

Lees meer

Vacature Sales Support

Als Sales Support medewerker ben jij voor onze klanten het eerste aanspreekpunt. Samen met onze accountmanagers vertaal jij de binnenkomende vragen van klanten naar onze dienstverleningen. Jij houdt de kansen in de markt in de gaten en speelt daar samen met het sales- en marketingteam op in.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant ERP

Jouw skills op het gebied van ERP-inrichting, daar zeg je ‘u’ tegen. Met een proactieve houding richt jij je pijlen op het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen bij externe opdrachtgevers. Je doet dit onder andere door inrichtingsplannen uit te voeren, training on the job te geven, werkinstructies te schrijven en door te helpen bij verandermanagent. Waar je ook tegenaan loopt tijdens een traject, jij komt altijd met de klant tot een oplossing.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant Support

Een rots in de branding: zo word jij genoemd. Waar een klant of collega niet meer uitkomt, zoek en vind jij de juiste oplossing. Als AFAS Consultant Support bij Optimo werk jij met alle AFAS modules en verdiep jij je graag dagelijks in nieuwe (korte) opdrachten die via de klantportal of collega’s binnenkomen. De perfecte middenweg wanneer je als AFAS consultant aan de slag wilt gaan en liever één vaste werkplek hebt, zoals bij ons in Amersfoort.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant Payroll

Ieder payrollproces loopt door jou op rolletjes. Met jouw inlevingsvermogen en uitzonderlijke kennis van payroll, zet jij alle wensen van externe opdrachtgevers om naar een foutloze inrichting. Wanneer er problemen zijn, heb jij binnen no time de oplossing. Als AFAS Consultant Payroll beantwoord je allerlei payroll-gerelateerde vragen, geef je advies naar aanleiding van de payrollscan en richt je looncomponenten en regelingen in.

Lees meer

Vacature (Senior) Salarisadministrateur

Heb jij heel wat fiscale kennis in huis en weet je klanten hierin mee te nemen? Is jouw analytisch vermogen van de bovenste plank en reageer je proactief wanneer je ziet dat iets beter kan? Dan zoeken wij jou als salarisadministrateur bij Optimo. Wanneer een externe opdrachtgever tijdelijk extra ondersteuning nodig heeft, spring jij bij. Waar je ook aan de slag gaat, door jou is de salarisadministratie altijd piekfijn in orde!

Lees meer

Vacature AFAS Consultant HR & InSite

Efficiëntie is jouw handelsmerk. Als AFAS Consultant HR & InSite breng jij organisaties naar een hoger niveau doordat je HR-processen automatiseert en optimaliseert. Jij haalt al jouw kennis uit de kast om te helpen en maakt maatwerk van zowel InSite als OutSite. Daarnaast weet jij je goed te verplaatsen in de klant en ondersteun je bij verandermanagement.

Lees meer

Vacature Consultant Change

Een verandering ervaar jij niet als spannend, jij ziet altijd kansen voor verbetering. Zeker als het om automatisering van bedrijfsprocessen gaat. Jij weet de behoefte van de klant te vertalen naar gestroomlijnde bedrijfsprocessen en begeleidt de klant van A tot Z bij veranderingen in functies van mensen, hun teams en hun werkzaamheden.

Lees meer

Vacatures bij onze klanten

Vacature Business consultant / Senior Functioneel Beheerder

Op zoek naar een vaste baan in Noord-Holland als Business Consultant / Senior Functioneel Beheerder? Wij hebben die kans voor jou bij een klant van ons, een inzameling en recycling onderneming. In deze functie draag je zorg voor de aansluiting van applicaties op de bedrijfsbehoeften van de verschillende bedrijfsonderdelen.

Lees meer

Vacature Hoofd Salarisadministratie

Cijfers en feiten maken jou blij, net zoals een correcte salarisverwerking jouw werkgever en vooral jouw collega’s blij maakt. Jij ziet het bredere plaatje van de salarisadministratie en bent bewust van de consequenties die keuzes met zich mee brengen. Breng jij de salarisadministratie van onze relatie naar een hoger niveau doordat je vooruit denkt en een echte probleemoplosser bent? Dan zoeken wij jou!

Lees meer

E-HRM Specialist

Het optimaliseren van HR-processen daagt jou iedere dag weer uit. Door jouw nieuwsgierige karakter achterhaal je de vraag achter de vraag en weet je precies waar behoefte aan is binnen een organisatie. Deze wensen vertaal jij in gestroomlijnde processen door middel van AFAS Profit.

Lees meer