Werken bij Optimo

Optimo is een jong en dynamisch bedrijf, dat sinds de oprichting razendsnel is gegroeid. Dit komt door onze aanpak en werkwijze, maar vooral dankzij onze medewerkers. Wij vinden namelijk graag de juiste nuance tussen hard werken, gezamenlijk resultaten behalen en plezier hebben met elkaar. Waarbij wij ons succes met zijn allen vieren.

Neem contact op met Suzanne

Vacatures bij Optimo

Vacature Consultant Change

Een verandering ervaar jij niet als spannend, jij ziet altijd kansen voor verbetering. Zeker als het om automatisering van bedrijfsprocessen gaat. Jouw optimistische karakter past perfect bij de functie van Consultant Change bij Optimo. Jij weet de behoefte van de klant te vertalen naar gestroomlijnde bedrijfsprocessen en begeleidt de klant hierin van A tot Z.

Lees meer

Vacature Recruiter

Met jouw communicatieve skills en flinke dosis mensenkennis weet jij voor iedere vacature de perfecte kandidaat te vinden voor Optimo én onze relaties. Van nature ben je geïnteresseerd in mensen en je kunt goed luisteren. Jouw enthousiaste houding, oog voor detail en creatieve geest brengen onze vacatures top of mind bij onze potentiële kandidaten en binden we de juiste talenten aan Optimo of onze opdrachtgever.

Lees meer

Vacature (Senior) Salarisadministrateur

Heb jij heel wat fiscale kennis in huis en weet je klanten hierin mee te nemen? Is jouw analytisch vermogen van de bovenste plank en reageer je proactief wanneer je ziet dat iets beter kan? Dan zoeken wij jou als salarisadministrateur bij Optimo. Wanneer een externe opdrachtgever tijdelijk extra ondersteuning nodig heeft, spring jij bij. Waar je ook aan de slag gaat, door jou is de salarisadministratie altijd piekfijn in orde!

Lees meer

Vacature AFAS Consultant Payroll

Ieder payrollproces loopt door jou op rolletjes. Met jouw inlevingsvermogen en uitzonderlijke kennis van payroll, zet jij alle wensen van externe opdrachtgevers om naar een foutloze inrichting. Wanneer er problemen zijn, heb jij binnen no time de oplossing. Als AFAS Consultant Payroll beantwoord je allerlei payroll-gerelateerde vragen, geef je advies naar aanleiding van de payrollscan en richt je looncomponenten en regelingen in.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant Support

Een rots in de branding: zo word jij genoemd. Waar een klant of collega niet meer uitkomt, zoek én vind jij altijd de oplossing. Als Consultant Support bij Optimo heb jij kennis van veel verschillende AFAS modules. Je verdiept je graag dagelijks in nieuwe (korte) opdrachten die via de klantportal of collega’s binnenkomen. Dat houdt jou fris en scherp. Daarnaast heb jij duidelijk voor ogen hoe een supportafdeling optimaal draait en daar geef jij maar wat graag sturing aan.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant ERP

Jouw skills op het gebied van ERP-inrichting, daar zeg je ‘u’ tegen. Met een proactieve houding richt jij je pijlen op het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen bij externe opdrachtgevers. Je doet dit onder andere door inrichtingsplannen uit te voeren, training on the job te geven, werkinstructies te schrijven en door te helpen bij verandermanagent. Waar je ook tegenaan loopt tijdens een traject, jij komt altijd met de klant tot een oplossing.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant HR & InSite

Kan iets niet linksom, dan zorg jij ervoor dat het rechtsom kan. Als AFAS Consultant HR & InSite breng jij organisaties naar een hoger niveau doordat je ziet waar kansen liggen in HR-processen. Jij haalt al jouw kennis uit de kast om te helpen en maakt maatwerk van zowel InSite als OutSite. Daarnaast weet jij je goed te verplaatsen in de klant en ondersteun je bij verandermanagement.

Lees meer

Vacatures bij onze klanten

Vacature Business consultant / Senior Functioneel Beheerder

Op zoek naar een vaste baan in Noord-Holland als Business Consultant / Senior Functioneel Beheerder? Wij hebben die kans voor jou bij een klant van ons, een inzameling en recycling onderneming. In deze functie draag je zorg voor de aansluiting van applicaties op de bedrijfsbehoeften van de verschillende bedrijfsonderdelen.

Lees meer