Vacature AFAS Consultant Payroll (binnendienst)

Op afstand hou jij met plezier de touwtjes in handen als het gaat om AFAS Payroll. Met jouw kennis en kunde geef jij graag advies aan klanten én collega’s, die bij jou aankloppen met complexe vraagstukken en uitdagende verzoeken. Jij vindt het dan ook leuk om hiertussen te schakelen, zo blijft je werkdag afwisselend én uitdagend!

Lees meer

Vacature AFAS Consultant Payroll

Ieder payrollproces loopt door jou op rolletjes. Met jouw inlevingsvermogen en uitzonderlijke kennis van payroll, zet jij alle wensen van externe opdrachtgevers om naar een foutloze inrichting. Als AFAS Consultant Payroll beantwoord je allerlei payroll gerelateerde vragen, geef je advies naar aanleiding van de payrollscan en richt je looncomponenten en regelingen in.

Lees meer

Vacature HR-proces medewerker

Wil jij meer op je bordje nemen dan alleen personeelsadministratie? Wij zijn op zoek naar een HR-medewerker met een ‘+’. Wat dat inhoudt? Een professional met oog voor verbetering, die net een stapje verder denkt. Als HR-proces medewerker ben jij verantwoordelijk voor het beheren én optimaliseren van HR-processen met behulp van AFAS Profit bij externe opdrachtgevers.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant HR & InSite

Efficiëntie is jouw handelsmerk. Als AFAS Consultant HR & InSite breng jij organisaties naar een hoger niveau doordat je HR-processen weet te optimaliseren en automatiseren. Jij haalt al jouw kennis uit de kast om te helpen daar waar nodig en maakt maatwerk van zowel InSite als OutSite. Daarnaast weet jij je goed te verplaatsen in de klant en bied je ondersteuning bij verandermanagement.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant Support

Een rots in de branding, zo noemt men jou. Waar een klant of collega er niet meer uitkomt, zoek én vind jij de juiste oplossing. Als AFAS Consultant Support bij Optimo werk je met alle AFAS modules en verdiep jij je graag dagelijks in nieuwe (korte) opdrachten die via de klantportal of via collega’s binnenkomen. Dé perfecte middenweg weg wanneer je als consultant aan de slag wil gaan, maar liever één vaste werkplek hebt.

Lees meer

Vacature Trainee AFAS Consultant Payroll

Optimo biedt jou een unieke kans: wij gaan jou opleiden tot AFAS Payroll Consultant! Ons payrollteam is al klaargestoomd om een ambitieuze trainee alle ins en outs van het vak te leren. Ben jij een ster in wiskunde, heb je feeling met payroll en is Excel jouw beste vriend? Dan ga jij het ver schoppen binnen Optimo!

Lees meer

Vacature AFAS Consultant ERP

Jouw skills op het gebied van ERP-inrichting , daar zeg je ‘u’ tegen. Met een proactieve houding richt jij je pijlen op het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen bij externe opdrachtgevers. Je doet dit onder andere door inrichtingsplannen uit te voeren, training on the job te geven, werkinstructies te schrijven en te helpen bij verandermanagement. Waar je ook tegenaan loopt tijdens een traject, je komt altijd tot een oplossing met de klant.

Lees meer

Vacature Senior Salarisadministrateur

Heb jij heel wat fiscale kennis in huis en reageer je proactief wanneer je ziet dat iets beter kan? Dan ben jij wellicht de salarisadministrateur die wij zoeken! Wanneer een externe opdrachtgever tijdelijk extra ondersteuning nodig heeft, spring jij bij. Je pakt het werk snel op en bent met jouw salariskennis de vraagbaak van de organisatie. Waar je ook aan de slag gaat, door jou is de salarisadministratie altijd piekfijn op orde!

Lees meer