Vacatures bij Optimo

Vacature AFAS Consultant Payroll

Ieder payrollproces loopt door jou op rolletjes. Met jouw inlevingsvermogen en uitzonderlijke kennis van payroll, zet jij alle wensen van externe opdrachtgevers om naar een foutloze inrichting. Als AFAS Consultant Payroll beantwoord je allerlei payroll-gerelateerde vragen, geef je advies naar aanleiding van de payrollscan en richt je looncomponenten en regelingen in.

Lees meer

Vacature (Senior) Salarisadministrateur

Heb jij heel wat fiscale kennis in huis? Reageer je proactief wanneer je ziet dat iets beter kan? Dan zoeken wij jou als salarisadministrateur. Wanneer een externe opdrachtgever tijdelijk extra ondersteuning nodig heeft, spring jij bij. Daarmee heb jij de rol van superheld(in): je pakt het werk snel op en bent met jouw salariskennis de vraagbaak van de organisatie.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant Support

Een rots in de branding: zo word jij genoemd. Waar een klant of collega niet meer uitkomt, zoek en vind jij de juiste oplossing. Als AFAS Consultant Support bij Optimo werk jij met alle AFAS modules en verdiep jij je graag dagelijks in nieuwe (korte) opdrachten die via de klantportal of collega’s binnenkomen. De perfecte middenweg wanneer je als AFAS consultant aan de slag wilt gaan en liever één vaste werkplek hebt, zoals bij ons in Amersfoort.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant ERP

Jouw skills op het gebied van ERP-inrichting, daar zeg je ‘u’ tegen. Met een proactieve houding richt jij je pijlen op het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen bij externe opdrachtgevers. Je doet dit onder andere door inrichtingsplannen uit te voeren, training on the job te geven, werkinstructies te schrijven en door te helpen bij verandermanagent. Waar je ook tegenaan loopt tijdens een traject, jij komt altijd met de klant tot een oplossing.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant HR & InSite

Efficiëntie is jouw handelsmerk. Als AFAS Consultant HR & InSite breng jij organisaties naar een hoger niveau doordat je HR-processen automatiseert en optimaliseert. Jij haalt al jouw kennis uit de kast om te helpen en maakt maatwerk van zowel InSite als OutSite. Daarnaast weet jij je goed te verplaatsen in de klant en ondersteun je bij verandermanagement.

Lees meer

Vacatures bij onze klanten

Vacature Senior Salarisadministrateur

Met jouw payrollkennis weet jij iedere vraag te beantwoorden en voorzie jij collega's en management van uitgebreide adviezen. De maandelijkse verloning is een uiterst belangrijk proces en zo ervaar jij dat ook. Jij streeft naar perfectie en optimaliseert payrollprocessen waar je maar kunt. Ben jij de Senior Salarisadministrateur waar onze relatie om zit te springen?

Lees meer

Vacature Business consultant / Senior Functioneel Beheerder

Op zoek naar een vaste baan in Noord-Holland als Business Consultant / Senior Functioneel Beheerder? Wij hebben die kans voor jou bij een klant van ons, een inzameling en recycling onderneming. In deze functie draag je zorg voor de aansluiting van applicaties op de bedrijfsbehoeften van de verschillende bedrijfsonderdelen.

Lees meer