Vacature Data en Control Consultant

Duik jij met plezier in complexe scripting en deins je niet terug voor grote dataprojecten? Zet je expertise in om klanten te helpen met het koppelen van softwaresystemen en het migreren van data.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant HR & InSite

Als AFAS Consultant HR & InSite help jij verschillende opdrachtgevers hun HR-processen te automatiseren en optimaliseren. Je haalt al jouw kennis van AFAS Profit uit de kast om klanten te voorzien van een mooie en technisch sterke InSite omgeving.

Lees meer

Vacature Salaris Specialist (Outsourcing)

Ons superteam van Outsourcing is op zoek naar een Salaris Specialist die niet is vastgeroest in het vak, maar juist in is voor veranderingen van deze tijd.

Lees meer

Werken in de detachering?

Aan de slag in de detachering als HR, Salaris, Financieel, Marketing of Sales Specialist? Solliciteer bij Optimo Staffing: ons bedrijf voor detachering.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant Payroll

Met jouw inlevingsvermogen en uitzonderlijke kennis van payroll, zet jij de wensen van onze opdrachtgevers om naar een foutloze inrichting. Naar aanleiding van de payrollscan breng je advies uit en richt je looncomponenten en regelingen in.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant Payroll (vanaf kantoor)

Op afstand hou jij met plezier de touwtjes in handen als het gaat om AFAS Payroll. Met jouw kennis en kunde geef jij graag advies aan klanten en collega’s, die bij jou aankloppen met complexe vraagstukken en uitdagende verzoeken.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant Intern

De functie AFAS Consultant Intern is de perfecte middenweg wanneer je aan de slag wil als consultant, maar liever één vaste werkplek hebt. Je verdiept je dagelijks in nieuwe, uitdagende opdrachten!

Lees meer