Vacature AFAS Consultant HR

Je droomt ervan om steeds weer nieuwe inrichtingen uit te puzzelen en het liefst leer je elke dag wat nieuws. Word AFAS Consultant HR bij Optimo!

Lees meer

Vacature Data en Control Consultant

Je wil jouw veilige bureau verlaten en jouw expertise inzetten bij verschillende bedrijven. Dat kan als Data en Control Consultant!

Lees meer

Vacature AFAS Consultant ERP/Financieel

De financiële administratie versnellen met AFAS Profit, dat is waar jij het liefst mee bezig bent! Zet jouw kennis in om financiële afdelingen verder op weg te helpen.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant HR Intern

Je wil AFAS Consultant worden, maar je ziet op tegen de reistijd naar klanten. Wij hebben dé oplossing: als AFAS Consultant HR Intern werk je vanuit ons kantoor!

Lees meer

Vacature AFAS Functioneel Beheerder

Je bent in tweestrijd: ga ik mezelf ontwikkelen in het HR-vak, of kies ik voor de IT-kant? Goed nieuws: als AFAS Functioneel Beheerder kan het allebei!

Lees meer

Vacature Salaris Specialist (Outsourcing)

Ons superteam van Outsourcing is op zoek naar een Salaris Specialist die niet is vastgeroest in het vak, maar juist in is voor veranderingen van deze tijd.

Lees meer

Werken in de detachering?

Aan de slag in de detachering als HR, Salaris, Financieel, Marketing of Sales Specialist? Solliciteer bij Optimo Staffing: ons bedrijf voor detachering.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant Payroll

Met jouw inlevingsvermogen en uitzonderlijke kennis van payroll, zet jij de wensen van onze opdrachtgevers om naar een foutloze inrichting. Naar aanleiding van de payrollscan breng je advies uit en richt je looncomponenten en regelingen in.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant Payroll (vanaf kantoor)

Op afstand hou jij met plezier de touwtjes in handen als het gaat om AFAS Payroll. Met jouw kennis en kunde geef jij graag advies aan klanten en collega’s, die bij jou aankloppen met complexe vraagstukken en uitdagende verzoeken.

Lees meer