Vacature AFAS Consultant HR

Je droomt ervan om steeds weer nieuwe inrichtingen uit te puzzelen en het liefst leer je elke dag wat nieuws. Word AFAS Consultant HR bij Optimo!

Lees meer

Vacature Data en Control Consultant

Puzzelen met complexe databases vind jij leuke uitdaging. Een soepele softwarekoppeling realiseren, daar ga jij als Data en Control Consultant voor!

Lees meer

Vacature AFAS Consultant ERP/Financieel

De financiële administratie versnellen met AFAS Profit, dat is waar jij het liefst mee bezig bent! Zet jouw kennis in om financiële afdelingen verder op weg te helpen.

Lees meer

Vacature AFAS Functioneel Beheerder

Je bent in tweestrijd: ga ik mezelf ontwikkelen in het HR-vak, of kies ik voor de IT-kant? Als AFAS Functioneel Beheerder kies je voor de software, maar hoef je geen afscheid te nemen van HR-processen.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant Payroll

Kennis van payroll heb jij inmiddels wel onder de knie. Daarnaast kun je goed overweg met AFAS Profit. Het lijkt je leuk om te puzzelen met de software, om payroll processen zo veel mogelijk te automatiseren.

Lees meer

Werken in de detachering?

Werken in de detachering als HR, Salaris of Financieel Specialist? Bekijk de vacatures op onze speciale vacaturesite voor de detachering.

Lees meer