Werken bij Optimo

Optimo is een jong en dynamisch bedrijf, dat sinds de oprichting razendsnel is gegroeid. Dit komt door onze aanpak en werkwijze, maar vooral dankzij onze medewerkers. Wij vinden namelijk graag de juiste nuance tussen hard werken, gezamenlijk resultaten behalen en plezier hebben met elkaar. Waarbij wij ons succes met zijn allen vieren.

Wij zijn Optimo

Vacatures


Notice: Undefined variable: jobs in /var/www/nlopti-hsingtung/wordpress/current/wp-content/themes/optimo/sections/jobs.php on line 28

Vacature Personeelsadministrateur

Als personeelsadministrateur bij Optimo krijg jij de kans om in verschillende CAO’s te duiken en deze helemaal eigen te maken. Je verzorgt de personeelsadministratie voor verschillende relaties van Optimo. Iedere dag sta je in contact met verschillende mensen omdat je een belangrijke schakel bent voor een aantal ‘eigen’ klanten. Met een team van kundige collega’s maak je iedere dag weer stappen en haal je het beste uit jezelf!

Lees meer

Vacature Trainee AFAS Payroll Consultant

Unieke kans binnen Optimo… Wij gaan zélf een AFAS Payroll consultant opleiden. Ons payrollteam is zich al klaar aan het stomen om een ambitieuze trainee alle ins en outs van het vak te leren. Heb jij een HBO afgerond of heb je een VWO-diploma? Ben jij een ster in wiskunde, heb je feeling met payroll en is Excel jouw beste vriend? Dan ga jij het ver schoppen binnen Optimo! Lees verder hoe onze traineeship eruit ziet.

Lees meer

Vacature Financieel Administrateur

Hoe leuk is het om naast jouw rol als Financieel Administrateur zonder enig excuus ons kantoor door te lopen om met een gedetailleerde blik in de gaten te houden of alles nog netjes en op voorraad is! Jij wisselt jouw administratieve werk af met de werkzaamheden van een Officemanager. Met jou in ons team zijn wij een duizendpoot rijker. Terwijl jij ’s ochtends de facturatie verzorgt en ‘s middags betalingen klaarzet, regel je tussendoor de catering voor een cursus en neem je gedurende de hele dag de telefoon aan.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant Payroll

Ieder payrollproces loopt door jou op rolletjes. Met jouw inlevingsvermogen en uitzonderlijke kennis van payroll, zet jij alle wensen van externe opdrachtgevers om naar een foutloze inrichting. Wanneer er problemen zijn, heb jij binnen no time de oplossing. Als AFAS Consultant Payroll beantwoord je allerlei payroll-gerelateerde vragen, geef je advies naar aanleiding van de payrollscan en richt je looncomponenten en regelingen zelfstandig in.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant HR & InSite

Kan iets niet linksom, dan zorg jij ervoor dat het rechtsom kan. Als AFAS Consultant HR & InSite breng jij organisaties naar een hoger niveau doordat je ziet waar kansen liggen in HR-processen. Jij haalt al jouw kennis uit de kast om te helpen en maakt maatwerk van zowel InSite als OutSite. Daarnaast weet jij je goed te verplaatsen in de klant en ondersteun je bij verandermanagement.

Lees meer

Vacature Salarisadministrateur

Heb jij heel wat fiscale kennis in huis en weet je klanten hierin mee te nemen? Is jouw analytisch vermogen van de bovenste plank en reageer je proactief wanneer je ziet dat iets beter kan? Dan zoeken wij jou als salarisadministrateur bij Optimo. Wanneer een externe opdrachtgever tijdelijk extra ondersteuning nodig heeft, spring jij bij. Waar je ook aan de slag gaat, door jou is de salarisadministratie altijd piekfijn in orde!

Lees meer

Vacature AFAS Consultant ERP

Jouw skills op het gebied van ERP-inrichting, daar zeg je ‘u’ tegen. Met een proactieve houding richt jij je pijlen op het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen bij externe opdrachtgevers. Je doet dit onder andere door inrichtingsplannen uit te voeren, training on the job te geven, werkinstructies te schrijven en door te helpen bij verandermanagent. Waar je ook tegenaan loopt tijdens een traject, jij komt altijd met de klant tot een oplossing.

Lees meer

Vacatures Search & Training


Notice: Undefined variable: jobs in /var/www/nlopti-hsingtung/wordpress/current/wp-content/themes/optimo/sections/jobs.php on line 28

Vacature Teamleider Personeels- en Salarisadministratie

Optimo Search & Training is voor één van haar opdrachtgevers in Amsterdam op zoek naar een Teamleider Personeels- en Salarisadministratie. We zoeken een klantgerichte en enthousiaste manager met veel inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van een moderne personeels- en salarisadministratie. Het motiveren en enthousiasmeren van een team zit je in het bloed en je weet daarmee het beste uit iedereen te halen.

Lees meer