Vacature Senior Corporate Recruiter (vast of interim)

Als Senior Corporate Recruiter ben jij van groot belang voor de groei van Optimo. Jij bent namelijk de eerste die nieuwe collega’s spreekt en enthousiast maakt over werken bij Optimo!

Lees meer

Vacature Accountmanager

Verkopen is een vak apart. Dat heb jij inmiddels onder de knie. En nu wil je meer! Als accountmanager geloof jij in langdurige relaties, partnerships en klantoplossingen die echt impact maken.

Lees meer

Vacature Senior Salarisadministrateur

Heeft de wereld van salarisadministratie voor jou geen geheimen meer, en ben je toe aan wat afwisseling? Kom ons team van salarisadministrateurs in de detachering versterken!

Lees meer

Vacature AFAS Consultant HR Support

Je bent fan van AFAS Profit en vindt het leuk om klanten verder te helpen met jouw AFAS kennis. Of een vraag nu simpel of complex is; jij bijt je tanden erin!

Lees meer

Vacature AFAS Consultant HR

Je droomt ervan om steeds weer nieuwe inrichtingen uit te puzzelen en het liefst leer je elke dag wat nieuws. Word AFAS Consultant HR bij Optimo!

Lees meer

Vacature Data en Control Consultant

Puzzelen met complexe databases vind jij leuke uitdaging. Een soepele softwarekoppeling realiseren, daar ga jij als Data en Control Consultant voor!

Lees meer

Vacature AFAS Consultant ERP/Financieel

De financiële administratie versnellen met AFAS Profit, dat is waar jij het liefst mee bezig bent! Zet jouw kennis in om financiële afdelingen verder op weg te helpen.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant Payroll

Kennis van payroll heb jij inmiddels wel onder de knie. Daarnaast kun je goed overweg met AFAS Profit. Het lijkt je leuk om te puzzelen met de software, om payroll processen zo veel mogelijk te automatiseren.

Lees meer