Werken bij Optimo

Optimo is een jong en dynamisch bedrijf, dat sinds de oprichting razendsnel is gegroeid. Dit komt door onze aanpak en werkwijze, maar vooral dankzij onze medewerkers. Wij vinden namelijk graag de juiste nuance tussen hard werken, gezamenlijk resultaten behalen en plezier hebben met elkaar. Waarbij wij ons succes met zijn allen vieren.

Neem contact met ons op Wij zijn Optimo

Vacatures

Vacature AFAS Functioneel Beheerder

Wanneer bedrijfsprocessen bij een klant veranderen, zorg jij ervoor dat de software meebeweegt. Binnen deze functie als functioneel beheerder bij Optimo kun jij verschillende kanten op met jouw kennis en vaardigheden: van het inrichten van workflows en signalen tot het verzorgen van trainingen en informatiesessies. Ben jij de persoon die onze relaties optimale gebruiksondersteuning gaat bieden?

Lees meer

Vacature AFAS Consultant HR & InSite

Kan iets niet linksom, dan zorg jij ervoor dat het rechtsom kan. Als AFAS Consultant HR & InSite breng jij organisaties naar een hoger niveau doordat je ziet waar kansen liggen in HR-processen. Jij haalt al jouw kennis uit de kast om te helpen en maakt maatwerk van zowel InSite als OutSite. Daarnaast weet jij je goed te verplaatsen in de klant en ondersteun je bij verandermanagement.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant ERP

Jouw skills op het gebied van ERP-inrichting, daar zeg je ‘u’ tegen. Met een proactieve houding richt jij je pijlen op het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen bij externe opdrachtgevers. Je doet dit onder andere door inrichtingsplannen uit te voeren, training on the job te geven, werkinstructies te schrijven en door te helpen bij verandermanagent. Waar je ook tegenaan loopt tijdens een traject, jij komt altijd met de klant tot een oplossing.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant Payroll

Ieder payrollproces loopt door jouw op rolletjes. Met jouw inlevingsvermogen en uitzonderlijke kennis van payroll, zet jij alle wensen van externe opdrachtgevers om naar een foutloze inrichting. Wanneer er problemen zijn, heb jij binnen no time de oplossing. Als AFAS Consultant Payroll beantwoord je allerlei payroll-gerelateerde vragen, geef je advies naar aanleiding van de payrollscan en richt je looncomponenten en regelingen in.

Lees meer

Vacature Salarisadministrateur

Heb jij heel wat fiscale kennis in huis en weet je klanten hierin mee te nemen? Is jouw analytisch vermogen van de bovenste plank en reageer je proactief wanneer je ziet dat iets beter kan? Dan zoeken wij jou als salarisadministrateur bij Optimo. Wanneer een externe opdrachtgever tijdelijk extra ondersteuning nodig heeft, spring jij bij. Waar je ook aan de slag gaat, door jou is de salarisadministratie altijd piekfijn in orde!

Lees meer

Open Sollicitatie

Zijn jouw kennis en vernieuwende ideeën precies datgene wat Optimo nodig heeft? Bezit jij vaardigheden die Optimo goed zou kunnen gebruiken? Heb je de vacaturepagina al drie keer doorgescrolld, maar zit de vacature die bij jou past er niet tussen? Niet getreurd, bij Optimo staan we altijd open voor potentiële groeidiamanten. Wil jij werken bij Optimo en denk je een goede match te zijn? Stuur dan een open sollicitatie!

Lees meer

Vacatures Search & Training

Vacature Teamleider Personeels- en Salarisadministratie

Optimo Search & Training is voor één van haar opdrachtgevers in Amsterdam op zoek naar een Teamleider Personeels- en Salarisadministratie. We zoeken een klantgerichte en enthousiaste manager met veel inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van een moderne personeels- en salarisadministratie. Het motiveren en enthousiasmeren van een team zit je in het bloed en je weet daarmee het beste uit iedereen te halen.

Lees meer

Vacature Coördinator Personeels- en Salarisadministratie

Optimo Search & Training is op zoek naar een Coördinator Personeels- en Salarisadministratie voor Loyens & Loeff. Bij dit toonaangevende juridisch kantoor ben je verantwoordelijk voor de verwerking van de personeels- en salarismutaties voor ruim 1050 medewerkers. Met jouw uitgebreide kennis van de sociale- en fiscale wet- en regelgeving til jij het HR-team van Loyens & Loeff naar een nóg hoger niveau.

Lees meer