Vacature Assistent Controller

Als Assistent Controller in de detachering ben jij de financiële waakhond van verschillende organisaties. Je houdt toezicht op de financiële zaken en trekt aan de bel wanneer nodig. Met jouw analytische blik op de cijfers, voorzie jij onze opdrachtgevers van integer advies.

Lees meer

Vacature Financieel Proces Medewerker

Houd jij van structuur, maar ook van afwisseling? Als Financieel Proces Medewerker in de detachering kan het allebei! Met jouw pragmatische werkwijze ga jij steeds weer de uitdaging aan om de financiële administratie van onze klanten naar een hoger niveau te brengen.

Lees meer

Vacature Trainee AFAS Payroll Consultant (vanaf kantoor)

Optimo biedt jou een unieke kans: wij gaan jou opleiden tot AFAS Payroll Consultant! Ons payrollteam is al klaargestoomd om een ambitieuze trainee alle ins en outs van het vak te leren. Ben jij een ster in wiskunde, heb je feeling met payroll en is Excel jouw beste vriend? Dan ga jij het ver schoppen binnen Optimo!

Lees meer

Vacature Salaris Specialist (Outsourcing)

Ons superteam van Outsourcing is op zoek naar een Salaris Specialist die niet is vastgeroest in het vak, maar juist in is voor veranderingen van deze tijd. Deins jij niet terug van een flinke portie verantwoordelijkheid? Neem jij niets zomaar aan en controleer jij gegevens tot in de puntjes? Dan zoeken wij jou!

Lees meer

Vacature AFAS Consultant Payroll (vanaf kantoor)

Op afstand hou jij met plezier de touwtjes in handen als het gaat om AFAS Payroll. Met jouw kennis en kunde geef jij graag advies aan klanten en collega’s, die bij jou aankloppen met complexe vraagstukken en uitdagende verzoeken. Jij vindt het dan ook leuk om hiertussen te schakelen, zo blijft je werkdag afwisselend én uitdagend!

Lees meer

Vacature AFAS Consultant Payroll

Door jou loopt ieder payroll proces op rolletjes! Met jouw inlevingsvermogen en uitzonderlijke kennis van payroll, zet jij de wensen van onze opdrachtgevers om naar een foutloze inrichting. Naar aanleiding van de payrollscan breng je advies uit en richt je looncomponenten en regelingen in.

Lees meer

Vacature HR-proces medewerker

Wil jij meer op je bordje nemen dan alleen personeelsadministratie? Wij zoeken een HR-professional met oog voor verbetering, die net een stapje verder denkt. Als HR-proces medewerker in de detachering beheer én optimaliseer jij HR-processen met AFAS Profit, bij verschillende opdrachtgevers.

Lees meer

Vacature Senior Salarisadministrateur

Heb jij heel wat fiscale kennis in huis en wil je die inzetten bij meerdere organisaties? Als salarisadministrateur in de detachering bied jij tijdelijke ondersteuning bij verschillende opdrachtgevers. Waar je ook aan de slag gaat, door jou is de salarisadministratie altijd piekfijn op orde!

Lees meer

Vacature AFAS Consultant HR & InSite

Efficiënte HR-processen, dat is jouw handelsmerk. Als AFAS Consultant HR & InSite help jij verschillende opdrachtgevers hun HR-processen te automatiseren en optimaliseren. Je haalt al jouw kennis van AFAS Profit uit de kast om klanten te voorzien van een mooie en technisch sterke InSite omgeving.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant Support

Jij bent de rots in de branding voor klanten en collega's. Wanneer zij er niet uitkomen, vind jij de oplossing. Als AFAS Consultant Support werk je met alle AFAS modules en verdiep jij je dagelijks in nieuwe opdrachten. De perfecte middenweg wanneer je aan de slag wil als consultant, maar liever één vaste werkplek hebt.

Lees meer

Vacature AFAS Consultant ERP

Zie jij binnen no-time of een proces efficiënter ingericht kan worden? Ken je ook nog eens de ins en outs van AFAS Profit? Dan zoeken wij jou! Als AFAS Consultant ERP help je afwisselende opdrachtgevers bij het automatiseren en optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Geen dag is hetzelfde!

Lees meer