Meer zekerheid

Het werk op de salarisadministratie en personeelsadministratie blijft altijd doorgaan, in welke situatie je bedrijf ook zit. Als deze afdelingen kampen met ziekte, verlof of gebrek aan capaciteit stagneren de processen, met alle gevolgen van dien. Zorg voor continuïteit door middel van uitbesteding of tijdelijke ondersteuning, zodat jouw medewerkers maandelijks correct worden uitbetaald. Wij denken graag met je mee!

Ondersteuning

De hulp die jij nodig hebt

De ene organisatie is geholpen met tijdelijk extra mankracht, de andere organisatie besteedt de personeelsadministratie of salarisadministratie in AFAS Profit liever in z'n geheel uit. En daartussen zitten nog meer opties! Wat je vraag ook is, Optimo heeft HR- en Salaris Specialisten met up-to-date AFAS kennis klaarzitten die jouw zorgen snel wegnemen.

Ondersteuning

Krijg advies van Rick

Onze accountmanager Rick heeft al veel organisaties geholpen bij hun zoektocht naar ondersteuning op het gebied van salarisadministratie en HR. Neem contact met hem op om de juiste oplossing voor jou te bespreken.

Gratis adviesgesprek
Adviesgesprek met Rick

Over salarisadministratie
uitbesteden

Het uitbesteden van de salarisadministratie in AFAS Profit kan veel rust brengen. Kies uit de verschillende mogelijkheden. We kunnen je ondersteuning bieden door maandelijks bepaalde werkzaamheden over te nemen en de controlerende rol te pakken. Of je besteedt het salarisproces volledig aan ons uit. 

Over personeelsadministratie uitbesteden

Je werkt met AFAS Profit en kunt daardoor veel HR-processen in efficiënte workflows gieten. Voor de werkzaamheden die overblijven, kun je rekenen op onze specialisten op afstand. In overleg stemmen we samen af welke werkzaamheden jij intern oppakt, en waar je onze expertise bij nodig hebt.

Deze klanten gingen je voor!

Lees hoe de Consumentenbond, Manutan en FD Mediagroep hun salarisadministratie in AFAS Profit op orde kregen met Optimo: