AFAS expert Vakkennis Gespecialiseerde teams
16 november 2021

Het einde van het jaar is binnen de Finance, HR- en salarisadministratiewereld een bijzonder drukke periode. Goed nieuws: je staat er niet alleen voor! Met de specialisten van Optimo wordt het halen van deze eindstreep een makkie. Lees hier alles over (eindejaars) detachering.

 

Doorrennen of detachering inschakelen?

Zo richting het einde van het jaar kan het verleidelijk zijn om te denken, we doen er een tandje bij en dan redden we het wel. Het spreekwoord ‘vele handen maken licht werk’ bestaat echter niet voor niets. Wij kennen de ins en outs van AFAS en werelden van HR en Salarisadministratie. Onze collega’s binnen de detachering zijn gewend om een afdeling binnen te stappen en binnen de kortste keren mee te draaien alsof ze nooit anders hebben gedaan. Zo hoef je van je personeel geen extra energie te vragen: dat tandje erbij wordt gedaan door een tijdelijke extra kracht.

 

Waar kan ik allemaal detachering voor inschakelen?

Je kunt voor alle soorten ondersteuning op het gebied van HR, Salarisadministratie en Finance bij ons terecht. Het sluiten van budgetten, jaarrekeningen, veranderingen in personeelscontracten: alles kan. Wat je tevens in huis haalt: specialistische kennis! Onze detacheerders krijgen vele kijkjes in vele keukens en nemen die kennis en observaties allemaal mee. Zo is het niet ongebruikelijk dat een salarisadministrateur die via ons gedetacheerd wordt ook wat workflow-verbeteringen achterlaat als het werk erop zit waar je als klant langdurig profijt van zult hebben.

 

Via detachering naar je eigen specialist

Of je nu wat extra hulp kunt gebruiken vanwege het einde van het jaar of omdat er een chronisch gebrek aan in-house specialisten is maakt niet uit: een lange-termijn oplossing is altijd een goed idee. Wist je dat je met onze specialisten je eigen specialisten kunt opleiden? Zo maak je optimaal gebruik van de kennis die je met ons in huis haalt. Lees hier alles over onze visie op intern opleiden

 

Maak kennis met onze specialisten

Onze specialisten staan te popelen om bij jou aan de slag te gaan. Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken, ook nog voor dit jaar. Alvast kennismaken met de specialisten die jouw afdeling komen versterken? Bekijk hier!