AFAS expert Vakkennis Gespecialiseerde teams
16 oktober 2018

Net als vorig jaar mag Optimo de FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Optimo heeft de afgelopen drie jaar een omzetgroei gemaakt van meer dan 20 procent, wat maakt dat we behoren tot de snelst groeiende organisaties van Nederland.

 

 

5-jarig jubileum

“De award komt op een goed moment! Volgend jaar bestaat Optimo 5 jaar. We zien vaak dat onze relaties zich verbazen over het feit dat we binnen die tijd zo hard zijn gegroeid. De FD Gazellen Award bevestigt de inzet van iedereen die aan deze groei heeft bijgedragen”, zegt Daniel Ballijns, algemeen directeur van Optimo.

 

 

Nieuwe strategie

“Het jaar 2018 staat in het teken van veranderingen”, vervolgt hij. “Zo is onze organisatiestructuur onder de loep genomen en hebben wij ons met bijna alle collega’s gebogen over de bedrijfsstrategie. Waar willen we in 2025 staan en hoe gaat iedere afdeling én medewerker hieraan bijdragen?”

 

 

Over Optimo

Optimo is partner van AFAS en specialist in AFAS Profit. Wij houden ons iedere dag bezig met het automatiseren en optimaliseren van interne bedrijfsprocessen op basis van deze software. Optimo richt zich op de financiële, order-, project-, hr-, salaris- en personeelsadministratie. Kortom: het hele ERP-pakket.

 

 

FD Gazellen 2018

De FD Gazellen worden ingedeeld naar twaalf categorieën, waarbij een onderscheid wordt gemaakt in regio en omzetklassen. Dit jaar werd voor het eerst ook de groei van werknemers (in fte’s) en de winstgevendheid meegewogen. De awards worden uitgedeeld door Het Financieele Dagblad, onderdeel van FD Mediagroep.

 

 

In één overzicht lezen wat wij doen? Download onze brochure!

 

Liselotte Razoux Schultz van Optimo

Liselotte Razoux Schultz
Content Specialist