Onderhoudsabonnement

Op goed ingerichte payrollsoftware kun je bouwen. Daarom is het belangrijk om jouw omgeving up-to-date te houden! Met een onderhoudsabonnement ben je hiervan verzekerd. Onze specialisten controleren de inrichting en houden updates van cao's en AFAS Profit in de gaten. Zo draai jij iedere maand een vlekkeloze verloning, behoud je continuïteit én bespaar je tijd in de aanlevering aan de accountant. 

Ondersteuning

1. Payrollscan

We starten met een payrollscan. We controleren jouw payrollinrichting op de laatste wetgeving, arbeidsvoorwaarden en eigen gemaakte looncomponenten.

2. Jaarcontrole

Aan het begin van ieder jaar doen we een volledige controle op de premies. We controleren o.a. wettelijke premies en WIA- en pensioenverzekeringen.

 

 

3. Rondrekening

Twee keer per jaar doen we een volledige rondrekening van de sociale lasten van de loonaangifte, verzamelloonstaat en journaalpost.

 

 

4. Controle looninrichtingen

Eenmaal per jaar doen we een controle op de looncomponenten die door jou of een consultant zijn ingericht, en die afwijken van de AFAS standaard. 

 

5. Overzicht en oplevering saldo's

Aan het einde van het jaar leveren we een overzicht op van de saldo’s van vakantietoeslagen, eindejaarsuitkeringen en de eventuele waarde van het verlof.

 

6. Controle updates cao en Profit

We houden elke update van de cao’s en AFAS Profit in de gaten. We controleren of er wijzigingen zijn die gevolgen hebben voor jouw loonverwerking.

 

Vraag nu het onderhoudsabonnement aan!

Wil jij het onderhoud van jouw payrollsoftware uit handen geven aan een specialist? Onze Payroll Consultants staan voor je klaar! Vraag het onderhoudsabonnement online aan. We nemen zo snel mogelijk contact op om je te helpen bij een correcte payrollinrichting.

Aanvragen
webshop