AFAS expert Vakkennis Gespecialiseerde teams
3 juli 2024

We vieren een jaar lang feest bij Optimo, we bestaan namelijk tien jaar! Dat vieren we samen met een jaar vol activiteiten.

 

In het afgelopen decennium hebben we Optimale prestaties geleverd. Hierover hebben we op ludieke wijze herinneringen opgehaald met de Memory Lane in ons oude pand aan de Wijersstraat. 

 

Het jaar begon met het aantreden van Bart Faken als Algemeen Directeur. Gevolgd door de presentatie van onze nieuwe strategie en ons doel voor 2034, waar we vanaf nu aan gaan werken vanuit ons nieuwe pand, de Zeepfabriek. Vanuit deze historische locatie gaan we samen nog meer impact maken. Met een ondernemende visie en bevlogen specialisten brengen we organisaties in beweging.

Het jaar heeft nog enorm veel hoogtepunten om naar uit te kijken, waaronder ons Summer Event, de verhuizing naar dotNL, het grote 10ptimofeest en de apotheose: het Nieuwjaarsgala.

 

Tien jaar Optimo en het in beweging brengen van organisaties zou niet mogelijk zijn zonder alle fantastische collega’s van team Optimo en het vertrouwen van onze klanten. Dankjulliewel, we kijken enorm uit naar de toekomst!