AFAS expert Vakkennis Gespecialiseerde teams
17 mei 2024

Na tien jaar draagt Daniel Ballijns het stokje over aan Bart Faken. Bart is per 1 januari aangetreden als Algemeen Directeur van Optimo. Sinds die tijd werken Daniel en Bart samen aan een soepele overgang, om samen deze periode nog optimaler te benutten om een steviger fundament te leggen voor de toekomst

 

Bevlogen leiderschap

Daniel Ballijns is in 2014 begonnen met acht medewerkers, en onder zijn bevlogen leiding is Optimo uitgegroeid tot een organisatie met meer dan 120 collega’s. Na tien jaar is het voor hem tijd geworden om het stokje over te dragen. Bart Faken is inmiddels dan ook aangetreden als Algemeen Directeur van Optimo. Gezien zijn eerdere betrokkenheid heeft het team er alle vertrouwen in dat Bart deze rol optimaal kan vervullen. Tegelijkertijd zijn ze natuurlijk ook dankbaar voor Daniel zijn jarenlange inzet voor Optimo!

 

Daniel blijft uiteraard betrokken bij Optimo: hij blijft een actief aandeelhouder die we nog veel zullen terugzien. Daarnaast biedt Daniel ondersteuning tijdens de overgangsfase met Bart en begeleidt hij de nieuwe Commercieel Manager Martijn Kist. Tot slot gaat hij de afdeling Outsourcing en de overgang naar onze nieuwe panden ondersteunen. Het team van Optimo kijkt ernaar uit om samen met Daniel in zijn nieuwe rol aan de slag te gaan.

 

Samen bevlogen bewegen richting de toekomst

Bart Faken is sinds de oprichting betrokken bij Optimo en al sinds 2016 actief bij de organisatie. De afgelopen jaren heeft hij bijgedragen aan het sterker op de kaart zetten van Optimo als AFAS Partner, en sinds 2019 werkt hij aan de koers van Optimo. Bart heeft zin om samen met iedereen bevlogen te bewegen. Bart: “Ik ben sinds de start van Optimo betrokken bij het bedrijf. Ik voel me dan ook echt verbonden met Optimo en onderdeel van deze mooie organisatie. Ik kijk ernaar uit om samen met dit bevlogen team bij te dragen aan een enorm mooie toekomst, waarin we blijven bewegen op de ingeslagen weg. Ook wil ik Daniel bedanken voor zijn tomeloze inzet.” Daniel is tevreden met Bart als opvolger: “Bart is al sinds jaar en dag betrokken bij Optimo. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat hij de juiste persoon is voor de weg vooruit van Optimo.”

 

Iedereen bij Optimo heeft zin om samen met Bart deze nieuwe fase in te gaan en wenst hem veel succes en plezier in zijn nieuwe rol.

 

Over Optimo

Optimo is de specialist in het automatiseren en optimaliseren van interne bedrijfsprocessen met AFAS Profit, en is een erkend AFAS Partner. Met een groot team van vakspecialisten is Optimo de one-stop-shop voor alle AFAS vragen. Optimo biedt Consultancy, Outsourcing en Detachering.

 

Contact

Kleine Koppel 26, 

3812 PH Amersfoort.

033 303 55 00

info@optimo.nl

https://www.optimo.nl/