AFAS expert Vakkennis Gespecialiseerde teams
17 maart 2020

Bij Optimo treffen we al een aantal weken de nodige maatregelingen om bij te dragen aan de beperking van de verspreiding van het coronavirus. 

 

 

Ondersteuning op afstand

Vanaf maandag 16 maart is een extra maatregel van kracht. Vanaf dan werken de specialisten van Optimo vanuit huis. Zo kunnen we onze klanten met hulp op afstand optimaal blijven ondersteunen bij de interne bedrijfsprocessen!

 

 

Goed bereikbaar

Automatisering en online werken zijn altijd al belangrijke pijlers voor onze organisatie geweest. Onze klantportal is een veelgebruikt communicatiemiddel, en dat komt in deze tijd uitstekend van pas. Daarnaast zijn alle medewerkers van Optimo goed bereikbaar via de telefoon, e-mail en hun specialistenpagina. Overleggen die normaal gesproken op ons kantoor of bij de klant op locatie worden gevoerd, plannen we online in. Dit geldt ook voor sollicitatiegesprekken!

 

 

Vragen?

Heb je vragen over de aanpak van Optimo met betrekking tot het coronavirus? Neem dan contact op met jouw contactpersoon. Ben je nog niet bekend met Optimo? Al onze dienstverleningen draaien 100% door. Vul gerust ons contactformulier in en laat ons weten waarmee we jou kunnen helpen.

 

 

Denise Bijl

Denise Bijl
Marketing & Communicatie