AFAS expert Vakkennis Gespecialiseerde teams
19 oktober 2017

Optimo is uitgeroepen tot FD Gazelle en behoort daarmee tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen Awards worden ieder jaar door Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitgereikt aan bedrijven die onder andere een omzetgroei hebben van minimaal 20% over een periode van drie jaar.

 

Trots

“Wij zijn ontzettend trots op deze titel”, aldus Daniel Ballijns, directeur en oprichter van Optimo. “In januari bestaan we alweer vier jaar. In een korte periode zijn we op autonome wijze enorm gegroeid. Waar we begonnen met zes man, creëren we nu successen met een club van bijna 75 man. De titel van FD Gazelle is een kroon op ons harde werken en de inzet van onze collega’s.”

 

 

Behoefte van de klant

“In vier jaar tijd zijn wij als startende onderneming in de groeifase terechtgekomen. Wij hebben experts op het gebied van AFAS Profit, Dataconversie & Koppelingen, HR & Payroll en Projectmanagement toegevoegd aan ons diverse team en met elkaar spelen wij in op onze belangrijkste pijler: de behoefte van de klant. Op deze wijze leren we iedere dag weer hoe we onze diensten nóg beter op hen kunnen aanpassen”, vertelt Ballijns.

 

 

Optimo 

Optimo is AFAS partner en specialist in AFAS Profit. Wij houden ons iedere dag bezig met het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen op basis van deze software. Optimo richt zich specifiek op het automatiseren en optimaliseren van de financiële, order-, project-, hr-, salaris- en personeelsadministratie op basis van AFAS Profit. Kortom: het hele ERP-pakket.

 

 

Uitreiking

Op donderdag 16 november vindt de prijsuitreiking voor de regio Oost-Nederland plaats. Naast de prijzen voor alle FD Gazellen, worden er per regio nóg negen prijzen uitgereikt. Een gouden, een zilveren en een bronzen FD Gazelle voor de snelste groeiers in de categorie klein (€100.000 tot €2 miljoen), middelgroot (€2 tot €10 miljoen) en groot (een omzet boven de €10 miljoen). Spannend!

 

Denise Bijl

Denise Bijl
Marketing & Communicatie