AFAS expert Vakkennis Gespecialiseerde teams
13 mei 2024

Misschien hoor je het ons vaker zeggen, maar Optimo is een trotse AFAS Partner. Mocht je misschien niet weten wat dit inhoudt en heb je vragen als: wat zijn de voordelen van werken met een AFAS Partner? Wat is het voordeel van kiezen voor een AFAS Partner met een totaalaanbod? In deze blog lees je alle antwoorden!

 

Wat is een AFAS Partner?

Met de AFAS Partner certificering mogen wij laten zien dat wij AFAS Profit als geen ander kennen, en dat we functioneren als verlengstuk van AFAS. Deze erkenning geeft aan dat wij de software van AFAS passend kunnen maken voor jouw organisatie. 

 

Concreet houdt dit in dat wij als AFAS Partner op de hoogte zijn van veranderingen, updates, optimalisatie kansen, en evenementen bij AFAS. Optimo is bijvoorbeeld aanwezig als partner bij de AFAS Open op 10 tot en met 14 juni, waar alle nieuwe functionaliteiten in de nieuwe update van Profit gepresenteerd worden. Onze specialisten gaan alle nieuwe informatie en mogelijkheden zo snel mogelijk voor jou inzetten. 

 

Waarom kiezen voor Optimo als AFAS Partner?

Nu je weet wat een AFAS Partner is, is het tijd om in de voordelen te duiken. Het begint met de implementatie van de software van AFAS. Deze software biedt enorm veel mogelijkheden, maar niet elke organisatie heeft de kennis in huis om al deze functionaliteiten optimaal in te richten. Daar komt Optimo als AFAS Partner bij kijken! Wij staan namelijk klaar om al jouw AFAS vragen te beantwoorden. 

 

Als AFAS Partner ontzorgen we jouw organisatie op het gebied van Consultancy, het uitbesteden van je Salarisadministratie en Detachering. Onze bevlogen specialisten willen graag samen met jou beweging brengen in jouw bedrijfsprocessen. Hun doel: structureel tijd teruggeven aan jouw organisatie. Zo helpen we om meer tijd vrij te spelen voor de processen die voor jou belangrijk zijn. Door de optimalisaties die wij doorvoeren, krijg jij meer output, met minder input.

 

H2 Jouw AFAS one-stop-shop

De totaaloplossing die wij bieden heeft grote voordelen voor jou. Ten eerste werk jij met één aanspreekpunt. Deze projectleider zorgt ervoor dat jij altijd door de juiste mensen en diensten geholpen wordt, zonder dat jij hierover hoeft na te denken! Ten tweede: als AFAS Partner hebben wij bewezen veel kennis van AFAS in huis. Misschien klop je bij ons aan met een vraagstuk rondom Outsourcing, maar wordt gedurende het traject duidelijk dat je ook Detachering nodig hebt om de gewenste optimalisaties te bereiken. Dan is dit mogelijk, want Optimo is jouw one-stop-shop voor vragen rondom AFAS. Mochten we er dan onverhoopt niet uitkomen, of andere specialistische kennis nodig hebben, dan is het goed dat je bij ons als AFAS Partner aanklopt: wij bewegen ons in een uitgebreid AFAS netwerk en kunnen altijd schakelen met andere partijen.

 

Tot slot is er nog een groot bijkomend voordeel van kiezen voor Optimo als jouw AFAS Partner: onze kennis blijft alleen maar groeien. We gaan ons samen met andere AFAS Partners vestigen op de AFAS Campus dotNL in Leusden, zodat we onze samenwerking en kennis nog meer kunnen verdiepen en de lijntjes nog korter worden. Daar plukt jouw organisatie de vruchten van.

 

Klaar om jouw AFAS Partner te ontmoeten?

Ben je benieuwd geworden wat Optimo als AFAS Partner voor jouw organisatie kan betekenen of plan je liever een vrijblijvend kennismakingsgesprek in? Neem dan snel contact op met onze bevlogen verbeteraars!