AFAS HRM/Payroll | implementeren en optimaliseren

HRM en Payroll is de enige module uit de ERP-software die door AFAS los wordt aangeboden. Onze consultants verzorgen de implementatie van jouw AFAS HRM en Payroll naar de behoeften van jouw organisatie. Dit betekent een einde van foutgevoelige, handmatige processen en het begin van een geautomatiseerd en overzichtelijk systeem. Zowel de personeelsadministratie als de salarisadministratie gaat vooruit, doordat uitvoerende taken komen te vervallen en er meer focus komt op een adviserende en controlerende rol. De AFAS consultants van Optimo kunnen je ondersteunen bij alles omtrent de salarisadministratie en het in-, door- en uitstroomproces van jouw personeel door dit optimaal in te richten.

Inrichting op maat

Payrollscan

De salarisadministratie op een deskundige manier bijhouden is voor iedere organisatie belangrijk. Het is alleen niet altijd even makkelijk om het op een zorgvuldige manier bij te houden. De regels rondom salaris, premies en andere afdrachten veranderen continu. Daarom hebben wij de payrollscan ontwikkeld. De scan geeft je een overzicht van hoe jouw salarisadministratie momenteel is ingericht op basis van wet- en regelgeving, arbeidsvoorwaarden en eigengemaakte looncomponenten en wordt er bekeken waar kansen zitten voor optimalisatie van de salarisadministratie software. Onze AFAS Consultants kunnen jouw software vervolgens efficiënt inrichten, maar je kunt ook zelf met de uitkomsten aan de slag.

Payrollscan

Individueel Keuzebudget (IKB)

Het Individueel Keuzebudget (IKB) is niet meer weg te denken bij modern ondernemen. Wendbare organisaties trekken flexibele medewerkers aan en daarom is het belang om het Individueel Keuzebudget in te zetten. Zo krijgen de medewerkers zelf de verantwoordelijkheid over hun loopbaan en de inzet van hun salaris. De doorgaans stugge arbeidsvoorwaarden verdwijnen door de flexibele invulling van het salaris en is aanzet tot modernisering van de cao. De invoering van het IKB vraagt echter om de nodige voorbereiding en een HR-systeem dat is toegerust op de specifieke eisen. Kennis van wet- en regelgeving en een goed ingericht e-HRM systeem is hierbij een absolute must. Onze consultants gespecialiseerd in AFAS HRM en Payroll kunnen je hierbij helpen.

Individueel Keuzebudget