AFAS HRM/Payroll | implementeren en optimaliseren

HRM en Payroll is de enige module uit de ERP-software die door AFAS los wordt aangeboden om jouw salarisadministratie en personeelsadministratie te automatiseren. Onze consultants verzorgen de optimalisatie of implementatie van jouw software naar de behoeften en de processen van jouw organisatie. Onze consultants zijn vaak oud-functionarissen waardoor zij jouw wensen als geen ander begrijpen. Zo treden zij meteen op als sparringpartner! Dit betekent een einde van foutgevoelige, handmatige processen en het begin van een geautomatiseerd en overzichtelijk systeem!

Inrichtingen op maat

Payrollscan PIJL_Z

De salarisadministratie op een deskundige manier bijhouden is voor iedere organisatie belangrijk. Dat is alleen niet altijd makkelijk! De regels rondom salaris, premies en andere afdrachten veranderen continu. Daarom hebben wij de payrollscan ontwikkeld. De scan geeft je een overzicht van hoe jouw salarisadministratie momenteel is ingericht op basis van wet- en regelgeving, arbeidsvoorwaarden en eigengemaakte looncomponenten en er wordt bekeken waar kansen zitten voor optimalisatie van de salarisadministratie software. Onze AFAS Consultants kunnen jouw software vervolgens efficiënt inrichten, maar je kunt ook zelf met de uitkomsten aan de slag.

Payrollscan

Individueel Keuzebudget (IKB) PIJL_Z

Het Individueel Keuzebudget (IKB) is niet meer weg te denken bij modern ondernemen. Wendbare organisaties trekken flexibele medewerkers aan en daarom is het belang om het Individueel Keuzebudget in te zetten. Zo krijgen de medewerkers zelf de verantwoordelijkheid over hun loopbaan en de inzet van hun salaris. De doorgaans stugge arbeidsvoorwaarden verdwijnen door de flexibele invulling van het salaris en is aanzet tot modernisering van de cao. De invoering van het IKB vraagt echter om de nodige voorbereiding en een HR-systeem dat is toegerust op de specifieke eisen. Kennis van wet- en regelgeving en een goed ingericht e-HRM systeem is hierbij een absolute must. Onze consultants gespecialiseerd in AFAS HRM en Payroll kunnen je hierbij helpen.

Individueel Keuzebudget

Even kennismaken?

Maak kennis met onze AFAS HRM en Payroll specialisten! Op hun profielen staan hun expertises beschreven en zie je een selectie aan klanten die jou voor zijn gegaan. Heb je een vraag aan één van hen? Stel ze gerust via hun contactformulier.