Inventarisatie en analyse VINK_Z

Uiteraard beginnen we nooit zomaar aan een opdracht. Daar gaat een gedegen traject aan vooraf. Met gesprekken, om je organisatie goed te leren kennen en om inzicht te krijgen in jouw specifieke vraagstukken en uitdagingen. Onze diensten starten altijd met een intake en analyse, waaruit een inrichtingsplan voortkomt. Voor de Payroll-diensten voeren wij altijd een scan uit, de basis voor het opstellen van een optimalisatieplan en/of transitieplan.

Advies VINK_Z

Op basis van onze intake, analyse van de situatie en de scan brengen wij een advies uit. Dat gaat over de meest ideale inrichting van AFAS Profit, de verbeteringen die te behalen zijn en de benodigde resources. Het advies geeft inzicht in de diensten die nodig zijn om voor jouw organisatie de beste resultaten te behalen. Het geeft ook inzicht in de bijbehorende kosten.

Aan de slag VINK_Z

Het implementeren van de software, het converteren van de data: dit doen wij met jouw team of zelfstandig, mocht er binnen jouw team niet voldoende capaciteit zijn. Maar we houden je eigen medewerkers altijd aangesloten, zodat zij straks zelf verder kunnen. Is er tijdelijk of structureel tekort aan capaciteit binnen jouw team? Onze experts zijn ook via detachering in te zetten. Liever vast in dienst? Optimo werft en selecteert de beste specialisten voor jou.

Beheer en optimalisatie VINK_Z

Als de software eenmaal is ge├»mplementeerd, is regulier onderhoud cruciaal. Zo blijven gebruikers steeds effici├źnt met het softwarepakket werken. Optimo is expert in het beheer en onderhoud van AFAS Profit. Kleine wijzigingen of groot onderhoud: wij zorgen ervoor dat het systeem perfect functioneert. Wij optimaliseren waar nodig en vertalen informatiebehoeften uit de organisatie naar functionaliteit.