One-stop-shop VINK_Z

Wij implementeren AFAS-software, leggen koppelingen met andere softwaresystemen, ondersteunen bij beheer, voeren onderhoud uit en optimaliseren bedrijfsprocessen. Maar onze dienstverlening gaat verder. Wij draaien onze hand niet om voor een complexe dataconversie, misschien wel de meest cruciale stap bij de implementatie van nieuwe software. Wij adviseren, ondersteunen, detacheren consultants, functioneel beheerders, salaris- en hr-specialisten en kunnen zelfs jouw personeels- en/of salarisadministratie volledig overnemen.

Niet één collega, maar een team VINK_Z

Onze gedreven consultants, HR- en salarisspecialisten en projectleiders zetten zich altijd honderd procent in voor jouw organisatie. Ze werken nauw samen en versterken elkaar. Dat geeft jou als klant het voordeel dat je niet alleen op de kennis en kunde van jouw eigen consultant, HR- of salarisspecialist kunt rekenen, maar ook op de kennis en kunde van zijn of haar collega’s. Zo wordt voor ieder vraagstuk of incident de best passende oplossing gevonden. Daarnaast staat er bij uitval van één van onze specialisten, altijd iemand anders klaar om de werkzaamheden op te pakken. Zo ben je verzekerd van continuïteit in jouw processen.

Op locatie en op afstand VINK_Z

Bij de implementatie of optimalisatie van jouw AFAS-software, komen onze consultants graag bij je langs. Dit geldt ook voor een conversietraject of het uitvoeren van onderhoud aan het softwaresysteem. Wanneer je vervanging nodig hebt op jouw HR-afdeling of salarisadministratie, gaat er een collega van Optimo bij jouw organisatie aan de slag. Maar de ondersteuning kan ook op afstand worden geboden. Zo kan ons outsourceteam jouw complete salarisadministratie overnemen en behandelt onze supportafdeling jouw ingestuurde incidenten of vraagstukken op korte termijn.