BEMIDDELING VAN STARTERS EN EXPERTS

Optimo Staffing helpt bij bemiddeling van starters en ervaren experts. Wij hebben beginnende en ervaren HR, Payroll, Finance, Sales en Marketing specialisten in huis. Onze mensen versterken jouw afdeling met up-to-date kennis én een frisse blik!

Zoek je een ervaren expert?

Onze experts hebben een kijkje genomen in vele keukens en brengen een schatkist aan ervaring met zich mee. Een waardevolle informatiebron waar jij en jouw medewerkers uit kunnen putten! Naast dat onze experts tijdelijk bijspringen op projectbasis, slaan zij een verdiepingsslag door hun kennis en kunde toe te passen op jouw afdeling.

Zoek je een ambitieuze starter?

Iedere organisatie zoekt tegenwoordig jong talent. Een schaars goed, want het vinden van werknemers met de juiste competenties én mindset is lastig. Optimo Talent haalt de krenten uit de pap, voorziet hen van een post-hbo opleiding en biedt hen persoonlijke coaching. Wij bemiddelen starters via een inhuur-vast constructie, of via werving en selectie.

Dit kunnen onze mensen
jou bieden:

Meer dan alleen twee extra handen

Wij voorzien onze medewerkers van opleiding, begeleiding en coaching. Zo geven wij hen alle tools die zij nodig hebben om van meerwaarde te zijn op jouw afdeling.

Een frisse blik

Onze mensen beschikken over een gezonde portie assertiviteit en een aanstekelijk enthousiasme, waarmee zij jou inspireren om het optimale uit jouw afdeling te halen.

Meteen over tot actie

Zij draaien binnen no-time op volle toeren mee. Doordat wij hen intensief coachen vanaf de zijlijn, kunnen zij zich focussen op hun job binnen jouw afdeling.

Stel je vraag aan Bob of Martijn!