Detachering van starters en experts

Wij helpen organisaties die behoefte hebben aan extra handen op hun afdeling, en daarbij vooral op zoek zijn naar inhoudelijke kennis.

 

Wij hebben startend en ervaren HR, Payroll, Finance, Sales en Marketing talent in huis. Onze mensen ondersteunen jouw afdeling bij een tijdelijk tekort aan medewerkers.

 

Zoek je een ervaren specialist?

Onze specialisten hebben een kijkje genomen in vele keukens en brengen een schatkist aan ervaring met zich mee. Een waardevolle informatiebron waar jij en jouw medewerkers uit kunnen putten! Naast dat onze specialisten tijdelijk bijspringen, slaan zij een verdiepingsslag door hun kennis en kunde toe te passen op jouw afdeling.

Zoek je een ambitieuze starter?

Iedere organisatie zoekt tegenwoordig jong talent. Een schaars goed, want het vinden van een medewerker met de juiste competenties én mindset is bijzonder lastig. Optimo Talent haalt de krenten uit de pap, leidt de talenten op en voorziet hen van persoonlijke coaching. Wij dragen het werkgeverschap, de voordelen zijn voor jou.

De voordelen van detacheren
via Optimo Staffing!

Meer dan alleen twee extra handen

Wij voorzien onze medewerkers namelijk van opleiding, begeleiding en coaching. Zo geven wij hen alle tools die zij nodig hebben om van meerwaarde te zijn op jouw afdeling.

Een frisse blik

Zij beschikken over een gezonde portie assertiviteit en een aanstekelijk enthousiasme, waarmee zij jou inspireren om het optimale uit jouw afdeling te halen.

Meteen over tot actie

Zij draaien binnen no-time op volle toeren mee. Doordat wij hen intensief coachen vanaf de zijlijn, kunnen zij zich focussen op hun job binnen jouw afdeling.