Transitie naar outsourcing

Wanneer je de salarisadministratie uitbesteedt aan team Outsourcing, kies je voor duidelijke processen volgens de ISAE 3402-norm. Onze Transitie Consultants nemen jou stap voor stap mee in deze nieuwe manier van verlonen.

PSA Specialisten

De consultants in team Transitie zijn specialist in personeels- en salarisadministratie. Ze hebben kennis van het vak, de AFAS software én de werkwijze van team Outsourcing. De ideale vraagbaak tijdens de overgangsperiode!

Stap 1. Proces inventarisatie

Allereerst is het belangrijk dat de Transitie Consultant een goed beeld krijgt van jouw processen en de inrichting van jouw software. Een consultant kijkt mee op jouw afdeling, en maakt een proces inventarisatie.

Stap 2. Risico inventarisatie

Met de risico inventarisatie bekijken we welke processen gaan veranderen en welke extra aandacht verdienen. Hierbij ga je samen met de consultant de verloning draaien, en krijg je uitleg over de nieuwe werksituatie.

Stap 3. SLA en overdracht

De consultant legt alle gemaakte afspraken, de risico’s en de borging hiervan vast in een SLA. Ook maak je kennis met de Salaris Specialist die iedere maand met veel aandacht jouw salarisadministratie gaat verzorgen.