Ondersteuning op maat

De salarisadministratie bestaat uit nauwkeurige processen die iedere maand weer met precisie worden uitgevoerd. Dat geldt voor iedere organisatie: of je nu een goed bemande afdeling salarisadministratie hebt of een financieel medewerker die ondertussen de salarisprocessen oppakt. Optimo kan in iedere situatie ondersteunen met Salaris Support. 

Flexibel inzetbaar VINK_Z

Een groot voordeel van Salaris Support is dat je jouw AFAS Profit omgeving of payrollprocessen niet hoeft aan te passen. Onze specialisten werken gewoon volgens jouw werkwijze. Je bepaalt zelf hoeveel uur per maand ondersteuning je wilt, en kunt de specialisten vijf dagen per week bereiken. Omdat zij zo flexibel werken, kunnen zij al hun werkzaamheden eenvoudig verspreiden, en jou altijd te woord staan. 

Controle VINK_Z

Een foutje is zo gemaakt. Bij het verwerken van salarissen is dat funest. Werken volgens het vier-ogen-principe is de oplossing om problemen te voorkomen. Maar wat als je in je eentje verantwoordelijk bent voor de salarisadministratie? Dat is veel gehoorde reden om te kiezen voor onze Salaris Support. Heb je wel een afdeling salarisadministratie, en heb je op specifieke onderdelen ondersteuning nodig zoals de jaarafsluiting en opstart van het nieuwe boekjaar? Dan zit je ook goed!

Uitbesteden of detacheren

Liever de salarisadministratie compleet uitbesteden?
Team Outsourcing van Optimo verwerkt de salarissen van haar klanten volgens de ISAE-3402 certificering.
Met deze manier van werken ben je verzekerd van een gestructureerde aanpak waar je geen omkijken naar hebt.
Heb je liever wekelijks ondersteuning van één van onze Salaris Specialisten op locatie? Dan biedt Detachering uitkomst.