Het ophalen van verzuimdocumenten bij Arbo Unie is een administratieve taak, die met precisie moet worden uitgevoerd. Hoe groter de organisatie, hoe meer tijd het kost. Optimo ontwikkelde samen met Arbo Unie de oplossing: een veilige, automatisch draaiende koppeling tussen AFAS Profit en Arbo Unie die de verzuimdocumenten in het verzuimdossier van de juiste medewerker plaatst.

 

In de eerste plaats zorgt deze automatische manier van werken voor tijdsbesparing. Daarnaast is de koppeling conform de Wet verbetering poortwachter, de SIVI verzuimstandaard en AVG-proof.

 

Arbo Unie koppeling: wat gaan we voor je doen?

  • We stemmen met Arbo Unie de werkzaamheden af;
  • We maken jouw AFAS Profit omgeving klaar voor de koppeling en zorgen ervoor dat jij later zelf instellingen kunt aanpassen.
  • Tevens laten we een logboek achter waarin we laten zien hoe de koppeling tot stand is gebracht.
  • Als de AFAS Profit omgeving en Arbo Unie omgeving gereed zijn, draait de koppeling!

 

Door jou aan te leveren:

Kies je voor de koppeling? Dan delen we een aanleverbestand met je die je kunt invullen. Hierin vragen we om:

  • Een vertaaltabel waarin je aangeeft welke kenmerkcombinaties we mogen gebruiken voor de typen documenten die je van Arbo Unie ontvangt. Kom je hier niet uit? Dan begeleiden we je telefonisch.
  • Inloggegevens van de sFTP server bij Arbo Unie. We hebben de inloggegevens nodig omdat Arbo Unie de verzuimdocumenten op deze server plaatst. Zonder de inloggegevens kan de koppeling de bestanden niet verplaatsen naar jouw AFAS Profit omgeving.

 

Investering (schatting):

  • Wij hebben een halve consultancydag (500 euro) nodig om de koppeling gereed te maken. Arbo Unie heeft ook een halve dag nodig.
  • Daarnaast rekenen wij een maandelijks bedrag (75 euro) voor het controleren en onderhouden van de koppeling.

 

Arbo Unie koppeling aanvragen

Vraag de Arbo Unie koppeling hieronder aan. Aanvullende vragen of opmerkingen kun je kwijt in de toelichting.

 

Product aanvragen