HR & Payroll

Medewerkers zijn het belangrijkste in jouw organisatie. Daarom helpt Optimo jouw salarisadministratie en/of personeelsadministratie zo optimaal mogelijk in te richten of geheel over te nemen, zodat jij de beschikbare tijd aan jouw medewerkers kunt besteden. Daarnaast biedt Optimo up-to-date HR-kennis en HRM-onderhoud waardoor jouw salarisadministratie en/of personeelsadministratie altijd op orde is.

Ontvang de brochure

AFAS Salarisadministratie

Met behulp van onze salarisadministratiescan geeft Optimo een overzicht van hoe jouw salarisadministratie software (AFAS Profit) momenteel is ingericht en waar kansen zitten voor optimalisatie. De ondersteuning van Optimo varieert van deskundig advies via de servicedesk tot het volledig overnemen van jouw salarisadministratie plus een stukje financieel beheer. Afhankelijk van wat nodig is, ondersteunt Optimo je tijdelijk of op structurele basis.

AFAS Salarisadministratie uitbesteden

AFAS Personeelsadministratie

Contracten, formulieren en andere personeelsdocumenten. Alles omtrent het in-, door- en uitstroomproces van jouw personeel moet juist verwerkt en opgeslagen worden. Automatisering van de personeelsadministratie en werken met één geïntegreerd systeem zoals AFAS Profit, voorkomt fouten en verbetert de continuïteit. Optimo richt dit proces in, houdt het up-to-date en kan de personeelsadministratie helemaal overnemen.

AFAS Personeelsadministratie uitbesteden

Human Resource management

Door Optimo te betrekken bij de HRM-software van jouw organisatie worden HR & Payroll-vraagstukken professioneel opgelost. Met e-HRM worden managers en medewerkers betrokken bij het HR-proces. Het geheel wordt efficiënter en inzichtelijker met behulp van workflows, dashboards, analyses en rapportages. Wij ondersteunen bij het gehele HRM-traject, van advies tot uitvoering.

De voordelen van e-HRM

HRM-software module AFAS

AFAS biedt software voor HRM aan met ESS (Employee Self Service). Dit houdt in dat medewerkers actief betrokken worden bij het administratieve proces. Zo kunnen ze zelf eenvoudig hun HR-gegevens inzien en wijzigen. Daarnaast kunnen managers ook efficiënter werken door het MSS (Manager Self Service) waarmee ze, aan de hand van workflows, handelingen en gegevens digitaal kunnen verwerken. Zo blijven alle HR-processen voor iedereen inzichtelijk.

AFAS Partner