AFAS Consultancy

Bij de automatisering van processen en de implementatie van ERP-software binnen jouw organisatie moet alles kloppen. Optimo zet daarom graag een team van gedreven AFAS specialisten in om jou daarbij te helpen. Dit team bestaat uit AFAS consultants die al jouw financiële, order-, project-, salaris- en personeelsadministratie doeltreffend kunnen automatiseren en optimaliseren.

Ontvang de brochure

AFAS Consultancy groot zakelijk

Eén systeem voor al jouw bedrijfsprocessen. Dat biedt de ERP software van AFAS. Optimo helpt jouw organisatie bij het verbeteren en vereenvoudigen van deze bedrijfsprocessen. Dit doet Optimo door maatwerk te maken van de inrichting van jouw processen, door koppelingen te bouwen en de processen te optimaliseren.
Hierdoor kun je efficiënter werken en heb je meer inzicht in en overzicht van je bedrijfsvoering.


AFAS CONSULTANCY GROOT ZAKELIJK

AFAS Consultancy MKB

ERP voor MKB vraagt om een andere aanpak dan ERP voor grote organisaties. Bij MKB is het nóg belangrijker dat alles uit een ERP Software wordt gehaald, omdat het zowel voor de primaire als de secundaire bedrijfsprocessen wordt gebruikt. Oftewel, maatwerk binnen de standaarden. MKB is op zoek naar een totaaloplossing op ERP-gebied, maar dit moet wel snel te realiseren zijn en zich op korte termijn terugverdienen. Daarom werken we met korte lijnen en stemmen wij onze dienstverlening volledig af op het type klant. Onze ERP-consultants houden zich bezig met de inrichting en optimalisatie van jouw volledige AFAS ERP software.

AFAS CONSULTANCY MKB