Werving & Selectie

Het vinden van de juiste mensen kan een flinke klus zijn. Optimo neemt je alle zorg rondom dit traject uit handen. Optimo zet haar kennis en ervaring in om de juiste medewerkers te werven en te selecteren. Wij hebben een groot netwerk van kandidaten: AFAS Profit-specialisten die geïnteresseerd zijn in een vaste werkomgeving. Wij stoppen niet met zoeken tot dat de perfecte kandidaat voor de functie en jouw organisatie is gevonden.

Training

Bij Optimo hebben wij jarenlang ervaring en kennis opgebouwd met AFAS Profit. Voordat kandidaten bij ons in dienst komen trainen wij ze door middel van theorie en praktijk: zij volgen een ”training on the job”. Deze training verzorgen wij ook voor kandidaten die je zelf werft en selecteert. De kandidaat volgt dan hetzelfde traject: hij of zij volgt een training over AFAS Profit en loopt mee met een van onze specialisten.

Assessment

Iedere kandidaat die wij spreken voor een functie bij Optimo of bij een opdrachtgever, doorloopt een assessment. Wij testen alle kandidaten op onder meer hun kennis van AFAS Profit, bij ons op locatie. Het assessment bestaat uit gesprekken en praktische toetsen. Ook als je zelf de werving en selectie van jouw nieuwe medewerkers doet kan Optimo het assessment afnemen.

Stel je vraag aan Bob Berkhof Accountmanager Detachering

Bel : 06 57 03 88 21