Detachering van ambitieuze starters

Een slimme onderneming richt haar pijlen op gedreven jong talent, dat zich moeiteloos aanpast aan de continu veranderende markt. Echter, het vinden van een medewerker met de juiste mindset en competenties is bijzonder lastig. Onze kernactiviteit is daarom het vinden én binden van deze doelgroep. De talenten zijn bij ons in vaste dienst, volgen indien van toepassing onze erkende post-hbo-opleiding en werken voor jouw HR, Finance, Payroll, Marketing of Sales afdeling. Optimo Talent draagt de werkgeversverantwoordelijkheid, de voordelen zijn voor jou. 

 

Opleiding VINK_Z

Optimo Talent biedt twee keer in het jaar jong talent een passende opleiding aan. Dit is een gecertificeerde post-hbo opleiding onder leiding van Stefan Renkema MSc. Hiermee leggen talenten een solide basis voor een succesvolle carrière. Terwijl zij ervaring opdoen bij jouw organisatie, zijn zij aanwezig bij de wekelijkse opleidingsavonden. De theorie die zij leren, brengen zij de volgende dag bij jouw organisatie in de praktijk. Hier plukken beide partijen de vruchten van.

Begeleiding VINK_Z

Onze talenten worden door professionele coaches en docenten begeleid en getraind. Dit geeft hen zelfvertrouwen waardoor jij hen meer vrijheid en uitdaging kunt bieden. Zo ben jij verzekerd van een proactieve, waardevolle medewerker met potentie. Waar de opleiding focust op kennis en vaardigheden, richten de coaches zich op persoonlijke ontwikkeling. Samen gaan zij op zoek naar hun intrinsieke motivatie en de betekenis daarvan voor hun carrière. De uitkomst hiervan resulteert in oprechte ambitie, die de talenten graag waarmaken bij jouw organisatie.

Ambitie VINK_Z

Onze talenten kiezen bewust voor verdieping in hun vakgebied. Zij zetten net een stapje verder dan de rest, wat jij terugziet op de werkvloer. Vanaf het eerste gesprek dat Optimo Talent heeft met haar kandidaten, staat intrinsieke motivatie centraal. Wij koppelen alleen talenten en opdrachtgevers aan elkaar wanneer beide partijen eenzelfde visie delen. Zo werken jullie gezamenlijk naar het gestelde doel toe. 

Optimo & Talent VINK_Z

Optimo is een one-stop-shop: wij bieden alle diensten voor het optimaliseren van jouw interne processen. Wij willen jouw organisatie zo volledig mogelijk ondersteunen. Met het detacheren van jong talent, biedt Optimo Talent extra handjes op jouw afdeling. Onze talenten springen tijdelijk in bij ziekte, verlof of werkdruk op de afdeling.

Vragen? Tom staat voor je klaar!

Bel 06 - 57 08 84 62