Marketing Adviseurs

Loop je tegen vraagstukken aan op het gebied van online strategie, branding of een efficiënte inzet van jouw marketingmiddelen? Onze Marketing Adviseurs vangen niet alleen werk op, ze kijken ook met een frisse blik naar jouw middelen en brengen een schatkist aan relevante ervaring met zich mee.

Digital Marketeers

Heeft jouw afdeling extra handen nodig op een marketingproject? Onze Digital Marketeers houden jouw online zichtbaarheid draaiende en vangen het extra werk op waar nodig.

Kennis en opleiding

Onze mensen komen regelmatig bij elkaar om kennis te delen en inspiratie op te doen. Wij bieden hen de mogelijkheid opleidingen te volgen, zodat zij altijd up-to-date kennis kunnen toepassen binnen jouw organisatie.

Flexibel inzetbaar

Je kunt onze Marketing Specialisten inhuren voor korte en lange termijn, op vaste dagen of projectbasis. Benieuwd naar de opties? Neem vrijblijvend contact op met Bob Berkhof. Hij licht graag de mogelijkheden toe.

Meer weten?

In onze brochures lees je alles over detachering via Optimo Staffing. Dit hebben we verdeeld in twee brochures: detachering van ervaren professionals en detachering van ambitieuze starters!

Download brochures