Bouw, Handel & Industrie

Optimo heeft ruim zeventig AFAS specialisten in huis met ieder een eigen expertise en achtergrond. Zo hebben wij ervaring in uiteenlopende branches en kunnen wij iedere klant bedienen met onder andere AFAS Consultancy, Outsourcing, Functioneel Beheer en Detachering. Lees wat wij kunnen betekenen voor de branche Bouw, Handel & Industrie en wat wij hebben gedaan voor andere klanten.

Ontvang de brochure

Bouw, Handel & Industrie

Grote aantallen medewerkers, variërende werktijden, veel verschillende soorten contracten, cao’s met de nodige dynamiek en een gemiddeld hoger ziekteverzuim dan in andere sectoren: de HRM-afdeling van een bouw- of productiebedrijf heeft met veel uitdagingen te maken. De salaris- en personeelsadministratie van bedrijven in de bouw en industrie kan behoorlijk onder druk staan. Hoe prettig is het dan als de administratieve processen optimaal geautomatiseerd zijn. AFAS Profit is helemaal voorbereid op die taak. Optimo helpt jouw team bovendien het beste uit het pakket te halen. Signaleert wanneer processen nog eenvoudiger kunnen en richten dat voor je in. Faciliteren employee self services (ESS) en manager self services (MSS) voor jouw bedrijf.
Dat is een hele zorg minder. Want in een branche waar tijd, innovatie en techniek onderdeel zijn van de kernactiviteiten zit je zeker niet verlegen om onnodige administratieve werkzaamheden.

Onze diensten