Bouw, Handel & Industrie

Iedereen heeft zijn eigen specialisme. Dat van Optimo is het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Daarnaast nemen wij de zorg over de salaris- en personeelsadministratie uit handen. Met Optimo haal je extra expertise op die gebieden in huis, zodat jouw organisatie zich volledig kan richten op zijn kernactiviteit.

Onze diensten Download de brochures

Bouw, Handel & Industrie

Grote aantallen medewerkers, variërende werktijden, veel verschillende soorten contracten, cao’s met de nodige dynamiek en een gemiddeld hoger ziekteverzuim dan in andere sectoren: de HRM-afdeling van een bouw- of productiebedrijf heeft met veel uitdagingen te maken. De salaris- en personeelsadministratie van bedrijven in de bouw en industrie kan behoorlijk onder druk staan. Hoe prettig is het dan als de administratieve processen optimaal geautomatiseerd zijn. AFAS Profit is helemaal voorbereid op die taak. Optimo helpt jouw team bovendien het beste uit het pakket te halen. Signaleert wanneer processen nog eenvoudiger kunnen en richten dat voor je in. Faciliteren employee self services (ESS) en manager self services (MSS) voor jouw bedrijf.
Dat is een hele zorg minder. Want in een branche waar tijd, innovatie en techniek onderdeel zijn van de kernactiviteiten zit je zeker niet verlegen om onnodige administratieve werkzaamheden.