Geplaatst op 21 december 2016

Amersfoort, 21 december 2016 – Optimo bestaat tweeëneenhalf jaar, en is in die tijd uit zijn jasje gegroeid. Daarom is het bedrijf op maandag 19 december 2016 verhuisd naar een nieuw pand aan de Wijersstraat 1 in Amersfoort – het pand dat voorheen Philips en TomTom huisvestte. Dit goed bereikbare pand, gelegen naast station Amersfoort, biedt volop ruimte voor ontwikkeling en professionalisering.

Voor de inrichting van het nieuwe pand is geluisterd naar de wensen van de medewerkers. Zo zitten de afdelingen die vaak met elkaar te maken hebben dicht bij elkaar en zijn er veel ruimtes waar medewerkers alleen kunnen werken. De transparantie van het bedrijf komt tot uiting in de glazen wanden. Het gebouw beschikt over een opleidingsruimte en vele ruimtes waar werknemers in stilte kunnen werken of juist kunnen overleggen – allemaal voorzien van een scherm om presentaties op weer te geven. Ook zijn er diverse kleine belruimtes, zodat werknemers in alle rust zaken door kunnen spreken met hun klanten. 

Naast bellen met klanten, biedt het nieuwe pand ook mogelijkheden voor uitgebreider klantcontact. Zo zijn er diverse ruimtes waar werknemers en klanten kunnen samenkomen om te werken aan projecten. Maar er zijn ook ruimtes voor seminars, wat kennisdeling met klanten bevordert en nog makkelijker maakt. Ten slotte biedt het nieuwe pand veel ruimte voor ontspanning – niet alleen met een luxe clublounge voor de lunch én de vrijdagmiddagborrel, maar ook met drie dakterrassen. Een hiervan is uitgerust met loungesets, zodat medewerkers hier een frisse neus kunnen halen of ’s zomers zelfs buiten kunnen werken.

Daniel Ballijns, directeur van Optimo: “Ik ben erg trots dat we na slechts tweeëneenhalf jaar al op zoek moesten naar een groter, nieuw pand. Vanwege de centrale ligging, zowel in Nederland als vlak bij het station van Amersfoort, is Optimo na de verhuizing nog beter bereikbaar voor zowel medewerkers als klanten. En dankzij de extra ruimte zijn we nu nog beter voorbereid op groei, ontwikkeling en professionalisering.”

—————————————————————————–

Over Optimo

Optimo is een jonge, frisse en dynamische organisatie die een fullservice-dienstverlening biedt op het gebied van AFAS-software. Het bedrijf – gevestigd in Leusden – is gespecialiseerd in het automatiseren van administratieve ERP-processen en het outsourcen van deelprocessen, zoals salaris- en personeelsadministratie. Daarnaast bestaat het portfolio van Optimo onder meer uit detachering op het gebied van softwarebeheer en -onderhoud, en werving en selectie voor klanten. Bekende klanten die Optimo ontzorgt, zijn onder andere Blokker, BSH, KFC, PON, Rabo Vastgoedgroep en Sint Maartenskliniek. In januari 2014 startte Optimo met zes medewerkers. Inmiddels is dat aantal toegenomen tot ruim zestig gedreven specialisten.

Optimo