AFAS expert Vakkennis Gespecialiseerde teams
21 mei 2024

Dit jaar gaat Optimo niet één, maar zelfs twee keer verhuizen! In Amersfoort komt in de Zeepfabriek onze hoofdlocatie. In Leusden vestigen we ons met andere AFAS Partners op de AFAS Campus dotNL. Optimo zit straks dus op twee locaties, maar blijft één geïntegreerd team dat zowel vanaf dotNL als onze nieuwe locatie in Amersfoort klaarstaat voor onze klanten.

 

Een historische verhuizing

Om de groeiambities van Optimo te realiseren, zetten we de volgende stap en verhuizen we naar de schitterende historische Zeepfabriek in Amersfoort. Op deze plek kunnen wij ons verder ontwikkelen.

 

Dit industriële monument krijgt nieuw leven ingeblazen en wij zijn ontzettend trots om deel uit te maken van deze rijke geschiedenis. Op de plek waar ambachtelijk werk centraal staat, willen wij deze traditie voortzetten als de AFAS one-stop-shop. Onze bevlogen specialisten kunnen niet wachten om aan de slag te gaan vanuit onze nieuwe thuisbasis.

 

Vanaf 27 mei vind je onze hoofdlocatie aan de Kleine Koppel 26, 3812 PH te Amersfoort.

 

Samen bevlogen bewegen in Leusden

Na de zomer volgt de volgende stap voor Optimo: samen met andere AFAS Partners openen we ook een kantoor in Leusden op de AFAS Campus dotNL! We zullen hier met een klein en bevlogen team aanwezig zijn. Deze prachtige locatie en een duurzaam pand symboliseren onze duurzame samenwerking met AFAS en de andere AFAS Partners.

 

Samen met andere AFAS Partners gaan we bevlogen bewegen om onze kennis en kunde nog verder te ontwikkelen voor onze klanten. Dankzij deze verdieping kunnen we tot een nog sterkere geïntegreerde aanpak komen.

 

Na de zomer vind je Optimo ook aan de Storkstraat 12, 3833 LB te Leusden.

 

Contact

Kleine Koppel 26, 

3812 PH Amersfoort.

033 303 55 00

info@optimo.nl

https://www.optimo.nl/