AFAS expert Vakkennis Gespecialiseerde teams
23 februari 2017

Burgemeester Lucas Bolsius heeft het nieuwe kantoor van Optimo in een pand aan de Wijersstraat te Amersfoort officieel geopend! Optimo werd 2,5 jaar geleden in Leusden opgericht en is sinds die tijd uit haar jasje gegroeid. Daarom zijn we verhuisd naar een nieuw kantoor in een groter pand, waar voorheen Philips en TomTom waren gehuisvest.

 

 

Lokale samenwerkingen in Amersfoort

De verhuizing heeft veel voordelen voor de stad Amersfoort. Het zorgt bijvoorbeeld voor werkgelegenheid, want Optimo biedt werk aan jong talent én professionals met ruime ervaring. Optimo opereert landelijk, maar heeft ook nauwe banden met de gemeente door samenwerkingen met lokale bedrijven zoals Xcellent, Lomans, Mercuur’s, Avbrothers, Fijri interieurbouw en Rohde & Grahl.

 

Ook wil Optimo een maatschappelijke bijdrage leveren in samenwerking met stichting Jinc. Deze stichting maakt lager opgeleide Amersfoortse scholieren wegwijs in het bedrijfsleven. Optimo biedt de jongeren sollicitatietrainingen en bedrijfsoriëntaties aan.

 

 

Voorbereid op groei

Daniel Ballijns, directeur van Optimo, is blij met de nieuwe werkruimte. Het kantoor ligt op een steenworp afstand van het station en het centrum van Amersfoort. Ballijns vertelt: “Ik ben erg trots dat we na slechts 2,5 jaar al op zoek moesten naar een groter pand. Vanwege de centrale ligging van ons nieuwe kantoor, zowel in het land als in Amersfoort, is Optimo nu nog beter bereikbaar voor onze medewerkers en klanten. Dankzij de flink toegenomen ruimte zijn we nog beter voorbereid op de groei, ontwikkeling en professionalisering van ons bedrijf.”

 

 

Optimo groeit door! We krijgen er steeds meer mooie opdrachtgevers bij en zoeken daarom goede AFAS specialisten. Benieuwd? Bekijk eens onze vacatures.

 

Optimo