ARTIKELEN & NIEUWS

Optimo Staffing

Optimo bundelt krachten met detacheringspartij YourAbility

Geplaatst op 08 februari 2019

Samen sta je sterker. Dat is het motto van Optimo, specialist in het optimaliseren van bedrijfsprocessen, en YourAbility, detacheringspartij voor jong salestalent. Al een tijd deelden zij een verdieping aan de Wijersstraat 1. Sinds 1 februari 2019 pakken zij gezamenlijk de dienst Detachering op, onder de vlag ‘Optimo Staffing’.

Persberichten
Door Denise Bijl op 08 februari 2019
vijfjarig bestaan

Optimo viert vijfjarig bestaan!

Geplaatst op 14 januari 2019

Het jaar 2019 is bijzonder voor Optimo en medewerkers. De organisatie viert haar vijfjarig bestaan. ‘Destijds zaten we met zeven collega’s aan één tafel. Tegenwoordig passen we amper in onze kantine tijdens bijeenkomsten’, vertelt Daniel Ballijns, oprichter en directeur van Optimo.

Persberichten
Door Denise Bijl op 14 januari 2019
Hij is weer binnen: de FD Gazellen Award!

Hij is binnen: de FD Gazellen Award 2018!

Geplaatst op 16 oktober 2018

Net als vorig jaar mag Optimo de FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Optimo heeft de afgelopen drie jaar een omzetgroei gemaakt van meer dan 20 procent, wat maakt dat we behoren tot de snelst groeiende organisaties van Nederland.

Persberichten
Door Liselotte Razoux Schultz op 16 oktober 2018
fd gazelle

Optimo is uitgeroepen tot FD Gazelle!

Geplaatst op 19 oktober 2017

Optimo behoort daarmee tot de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland: de FD Gazellen 2017! De FD Gazellen Awards worden ieder jaar door Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitgereikt aan bedrijven die onder andere een omzetgroei hebben van minimaal 20% over een periode van drie jaar.

Persberichten
Door Denise Bijl op 19 oktober 2017
Burgemeester Lucas Bolsius opent nieuw kantoor Optimo

Burgemeester opent nieuw kantoor Optimo

Geplaatst op 23 februari 2017

Burgemeester Lucas Bolsius heeft donderdag het nieuwe kantoor van zakelijk dienstverlener en business process outsourcer Optimo in een pand aan de Wijersstraat in Amersfoort officieel geopend.

Persberichten
Door Optimo op 23 februari 2017

Sint Maartenskliniek gaat in zee met Optimo

Geplaatst op 06 september 2016

De Sint Maartenskliniek, een opleidingsziekenhuis dat als enige in Nederland volledig gespecialiseerd is in houding en beweging, gaat samenwerken met Optimo voor het outsourcen van haar salarisadministratie. Optimo’s professionaliteit en ervaring zijn voor de Sint Maartenkliniek de doorslaggevende factor om de samenwerking aan te gaan met de dienstverlener van bedrijfsprocessen.

Persberichten
Door Optimo op 06 september 2016