Optimo als verlengstuk van AFAS

De software van AFAS heeft veel mogelijkheden, maar niet iedere organisatie heeft de kennis in huis om ál deze functionaliteiten efficiënt in te richten. Dan komt Optimo als AFAS expert om de hoek kijken!

Totaaloplossing bij één AFAS Partner

Wij helpen jou bij alle vragen omtrent de AFAS software. Denk aan het inrichten en beheren van de software, dataconversies en koppelingen, het uitbesteden van de salaris- en personeelsadministratie of tijdelijke ondersteuning via detachering. Wij hebben alle specialisten in huis.

AFAS software inrichten?

Onze AFAS consultants maken jouw software op maat. Zij vertalen jouw interne processen naar een efficiënte inrichting. Onze consultants hebben in het verleden de pet van een functionaris gedragen en weten precies waar jij als gebruiker tegenaan loopt bij een implementatie- of optimalisatietraject.

Administratie uitbesteden?

Wij richten niet alleen de processen goed in, we nemen indien gewenst ook de salaris- of personeelsadministratie over. Wij zijn ISAE 3402-gecertificeerd en hebben een strikte werkwijze. Zo zetten wij alles op alles om iedere maand foutloos de loonstroken van jouw medewerkers op te leveren.

Tijdelijk personeel?

Kunnen jouw HR, Finance, Payroll, Sales of Marketing afdelingen wel wat extra ondersteuning gebruiken in drukke tijden? Bijvoorbeeld wanneer een medewerker ziek uitvalt, of gedurende een groot project zoals de implementatie van AFAS Profit. Wij hebben de juiste vakspecialisten in huis om jou te ondersteunen.

Stel ons al je vragen!

Zoek je ondersteuning bij de inrichting of optimalisatie van AFAS Profit? Of speur je het internet af naar een geschikte partner voor het uitbesteden van de salaris- of personeelsadministratie? Als AFAS Partner kunnen wij jou van dienst zijn. Neem contact met ons op voor al je vragen of voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Contact