Optimo als verlengstuk van AFAS PIJL_Z

AFAS biedt een software, waar heel veel in mogelijk is. AFAS luistert goed naar wat hun klanten willen en voeren dit vervolgens ook door in hun software. Ondanks dat dit prettig is, heeft niet iedere organisatie de kennis in huis om al deze mogelijkheden ook in te richten in het systeem. En dan komt Optimo als AFAS expert om de hoek kijken. Als AFAS specialist draaien wij ons hand niet om voor complexe opdrachten. Met een team van gedreven specialisten, up-to-date kennis en veel ervaring met de software van AFAS, weten wij complexe opdrachten tot een succes te volbrengen. Dit is ook waar Optimo voor staat: organisaties adviseren en ondersteunen om de software te vereenvoudigen en te verbeteren.

Onze specialisten

Totaalontzorging bij één partner PIJL_Z

Hoe prettig is het als je bij een AFAS Partner al jouw wensen kan neerleggen? Dat kan bij Optimo. Wij ontzorgen organisaties op vele facetten, denk aan: dataconversie en koppelingen, consultancy bij het inrichten, beheren of ondersteunen van de AFAS software, het uitbesteden van salaris- en personeelsadministratie of tijdelijke ondersteuning op deze afdelingen door middel van detachering.

Met alles wat we doen, stralen we energie uit en werken we met een persoonlijke en professionele aanpak. Onze mindset, structuur en no-nonsense cultuur zijn gericht op één ding en dat betekent, goede resultaten. Dit is wat je mag verwachten, wanneer wij jouw AFAS Partner zijn.

Onze diensten

Meer over:

AFAS InSite

Nog niet ieder bedrijf gebruikt AFAS InSite optimaal en dat is een gemiste kans. Het is een ideaal platform om op ieder moment van de dag te communiceren met medewerkers via bijvoorbeeld interne nieuwsberichten en enquêtes. Daarnaast is InSite ideaal voor klantenbestanden, statussen van projecten en kennisportals. Wij, als AFAS Partner, richten Insite volledig in voor jouw organisatie. Onze AFAS experts geven je deskundig advies en vertalen jouw wensen naar een gebruiksvriendelijk en efficiënt systeem in jouw huisstijl. Ga je zelf aan de slag? Consultant Chantal heeft een blog geschreven met tips voor AFAS InSite inrichten.

AFAS OutSite

AFAS OutSite is een uitkomst voor organisaties die hun website of portal willen synchroniseren met hun bedrijfsprocessen. Met OutSite is communiceren met jouw externe relaties zeer eenvoudig. Het is geschikt voor openbare communicatie als websites, webshops, en ook erg handig voor afgeschermde communicatie via klantportals, cursusmanagement en Sollicitatie Self Service. Wij, als AFAS Partner, zorgen dat OutSite volledig is geïntegreerd met jouw bedrijfsprocessen. Wij richten de website of portal in en denken met je mee over functionaliteiten. Je hoeft dus nooit meer handmatig gegevens van sollicitanten in je systeem te zetten of facturen te mailen.