Koppeling Arbo Unie en AFAS Profit

Wie verantwoordelijk is voor het verzuim, weet dat het ophalen van verzuimdocumenten bij Arbo Unie onderdeel is van het werk. Een administratieve taak, die met precisie moet worden uitgevoerd. Hoe groter de organisatie, hoe meer tijd het je kost. Optimo ontwikkelde samen met Arbo Unie de oplossing: een veilige, automatisch draaiende koppeling tussen AFAS Profit en Arbo Unie die de verzuimdocumenten in het verzuimdossier van de juiste medewerker plaatst.

Bouwbedrijf Dura Vermeer zegt:

"Bij Dura Vermeer willen we zoveel mogelijk interne processen automatiseren. We konden al ziek- en herstelmeldingen automatisch delen met Arbo Unie, maar andersom communiceren was nog niet mogelijk. Met dank aan de koppeling kan dat nu wel. Het scheelt ons handmatige acties: dat levert ons uiteindelijk een uur per week op. Ik kan deze koppeling aan iedere gebruiker van Arbo Unie en AFAS aanbevelen", aldus Dennis Stam, Manager HR Services.

Continuïteit en veiligheid

Deze koppeling bespaart jouw HR-team tijd en voorkomt menselijke fouten. En bij afwezigheid van de verzuimverantwoordelijke, lopen de processen gewoon door. De automatische oplossing is geheel volgens alle vereisten en standaarden:

 

– De bedrijfsarts kan, conform de Wet verbetering poortwachter, veilig documenten delen met jouw afdeling;

– De koppeling is tevens volgens de SIVI Verzuimstandaard;

– Het onnodig uitwisselen van persoonsgegevens wordt beperkt en dus is de koppeling AVG-proof.

Wat gaan we voor je doen?

Om de koppeling tussen Arbo Unie en AFAS Profit goed in te richten, zijn er werkzaamheden vanuit Arbo Unie en Optimo nodig. Dit gaan we voor je doen:

 

 

– We stemmen met Arbo Unie de werkzaamheden af;

– We maken jouw AFAS Profit omgeving klaar voor de koppeling en zorgen ervoor dat jij later zelf instellingen kunt aanpassen. Tevens laten we een logboek achter waarin we laten zien hoe de koppeling tot stand is gebracht;

– Als de AFAS Profit omgeving en Arbo Unie omgeving gereed zijn, draait de koppeling!

Ja! Ik wil deze geautomatiseerde oplossing

Ben je geïnteresseerd in de koppeling of heb je vragen? Vul ons contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

 

Contact

  • Hidden
    Benieuwd hoe we jouw gegevens verwerken? Dit kun je vinden in ons privacybeleid.