Ondersteuning bij beheer

Als verantwoordelijke of gebruiker van AFAS Profit binnen jouw organisatie, loop je wel eens tegen werkzaamheden aan waarbij je hulp of advies kunt gebruiken. In deze gevallen staan onze functioneel beheerders voor je klaar. Op afstand of bij jou op kantoor: onze AFAS experts geven advies over jouw softwarebeheer en lossen problemen voor je op. 

Autorisatiebeheer VINK_Z

Wie mag welke gegevens zien? Wie kan medewerkers toegang tot het systeem verlenen en ontnemen? Wie mag welke mutaties aanbrengen? En wie moet bepaalde acties accorderen?

Allemaal vragen waarvan de antwoorden foutloos moeten zijn vastgelegd in de autorisatietool, wil je een goed functionerend ERP-systeem hebben. Je autorisatiebeheer toevertrouwen aan de experts van Optimo heeft verschillende voordelen:

  • Allereerst is de autorisatietool lastige materie waarvan de bijbehorende kennis snel vervliegt. Onze functioneel beheerders hebben up-to-date kennis waardoor jouw autorisatie-inrichting altijd op orde is. Dit scheelt jouw medewerkers veel tijd en voorkomt fouten.
  • Daarnaast zijn ook accountants positief over het extern beleggen van autorisatie. Hiermee kan jouw organisatie namelijk aantonen dat niemand intern kan frauderen.

AFAS Consultancy PIJL_Z

De functioneel beheerders van Optimo zijn experts in het beheer en onderhoud van AFAS Profit. Wanneer jouw vraagstuk verder reikt, is onze dienstverlening AFAS Consultancy iets voor jou.

Door ons grote team van specialisten op het gebied van AFAS-inrichting is er altijd een collega met kennis van zaken voor je beschikbaar. We zijn op de hoogte van de mogelijkheden binnen jouw softwarepakket en denken met je mee vanuit de business. Daar waar jouw organisatie tekortkomt aan kennis of capaciteit, springen wij bij.

AFAS Consultancy

Nazorg PIJL_Z

Functioneel beheer kan worden gezien als de nazorg van een implementatie. Wanneer je AFAS Profit met alle functionaliteiten en eventuele koppelingen eenmaal staat, is er een functioneel beheerder nodig die de boel draaiende houdt. Er kan een functioneel beheerder periodiek bij jou op kantoor komen, of we onderhouden jouw systeem met Consultancy op afstand. Daarnaast kan Optimo je adviseren over mogelijkheden bij bijvoorbeeld AFAS-updates en de impact daarvan op jouw organisatie.

Consultancy op afstand