AFAS ERP | implementeren en optimaliseren

De ERP-software van AFAS biedt talloze mogelijkheden. Daarom is het belangrijk om van te voren goed te inventariseren wat je met de software wilt bereiken. Deskundig advies van ervaren AFAS Consultants kan in dit proces een mooie aanvulling zijn. Onze AFAS Consultants zijn dagelijks bezig met de software-inrichting. Hierdoor weten zij jou scherpe vragen te stellen om uiteindelijk het optimale uit jouw ERP-pakket te halen. Zij zijn experts in het vertalen van bedrijfsprocessen naar inrichting en fungeren als ‘meewerkend voorman’ bij de implementatie en het optimaliseren van jouw systeem.

Consultancy op maat

Overzichtelijk traject PIJL_Z

Hoe groter de organisatie, hoe meer afdelingen en mensen er betrokken zijn bij de implementatie of optimalisatie van de AFAS software. Optimo heeft Senior AFAS Consultants in huis die adviseren, coördineren, begeleiden en door hun jarenlange ervaring precies weten wat jou te wachten staat. Samen met jou stellen ze een plan op waarin jouw wensen zijn vertaald naar concrete projectonderdelen. Ze weten welke projectonderdelen van elkaar afhankelijk zijn en houden in de gaten dat taken tijdig worden uitgevoerd. Zo wordt jouw traject overzichtelijk en het eindresultaat succesvol!

AFAS ERP voor MKB PIJL_Z

Het MKB kenmerkt zich door de wens voor overkoepelende bedrijfssoftware voor alle ERP-zaken, een hoog werktempo en beperkte budgetten. Jouw AFAS Consultant gaat voor jou op zoek naar efficiënt maatwerk binnen de standaarden van AFAS. De korte lijnen die te zien zijn binnen jouw organisatie, zie je ook bij ons terug. Je schakelt met één AFAS Consultant die jou op alle vlakken ondersteunt bij jouw AFAS-inrichting en interne processen. Onze MKB consultants zijn in staat creatieve oplossingen te bieden voor jouw specifieke wensen, waardoor al jouw processen in het systeem passen en we de kosten laag houden.

Advies & Training PIJL_Z

Onze AFAS Consultants denken mee vanuit jouw organisatie. Ze kennen de mogelijkheden binnen de AFAS Software en adviseren je graag over hoe deze mogelijkheden bij jouw organisatie vorm kunnen krijgen. Daarnaast zorgen ze ervoor dat jij, na afloop van het project, de benodigde kennis is huis houdt. Dit doen de consultants door jouw medewerkers ‘training on the job’ te geven. Dit is een intensieve manier van begeleiding waarbij je medewerkers extra kennis opdoet omtrent de AFAS Software. Hiermee zijn jouw medewerkers na afloop van het traject zelf in staat het softwaresysteem te onderhouden.

Even kennismaken?

Maak kennis met onze AFAS ERP specialisten! Op hun profielen staan hun expertises beschreven en zie je een selectie aan klanten die jou voor zijn gegaan. Heb je een vraag aan één van de consultants? Stel ze gerust via hun contactformulier.